Perjantaina pelattiin jälleen Nurmohallilla F-liigaa, kun kotijoukkue Nurmon Jymyn vieraaksi saapui Nokian KrP. Ottelu oli tasaista puolitoista erää, mutta lopulta vierasjoukkue nappasi selvän voiton.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Jymy – Nokian KrP 4-14 (2-3, 1-4, 1-7)

Vierasjoukkue Nokian KrP aloitti ottelun erittäin vahvasti ja tehokas ykköskenttä avasi maalihanat jo ensimmäisessä vaihdossa. Reilu minuutti tästä ja Jymyn Martti Lamminmäki toi kotijoukkueen tasoihin. Erä oli kaikin puolin tasaista ja Jymy haastoi jälleen alussa hyvin yhtä liigan kärkijoukkueista. KrP teki ensimmäiseen erään vielä kaksi maalia ja Jymy yhden, joten tasaisissa 2-3 lukemissa mentiin ensimmäiselle erätauolle.

Didi Lillas (kesk.) oli Jymyn tehokkain Nokiaa vastaan. Kuva: Anita Jokilehto.

Toisessa erässä maalia saatiin odotella seitsemän minuuttia, kun vierasjoukkueen tehokas kaksikko Rantala-Johansson vei Krp:n 2-4 johtoon, mutta Jymyn Niko Perälä kuittasi heti seuraavassa vaihdossa 3-4 kavennuksen. Jymyn vahva peli ei kuitenkaan kestänyt enää erän loppupuolelle asti ja KrP pääsi karkaamaan toisen erän lopussa jo 3-7 johtoon.

KrP tuli jälleen vahvasti kolmanteen erään ja iski ensimmäisessä vaihdossa 3-8 johtomaalin. Toisen erän vaikeudet jatkuivat kolmannessa erässä, eikä Jymy päässyt enää peliin mukaan. KrP rankaisi armottoman kovasti Jymyn heikkoa pelaamista ja karkasi lopulta 4-14 murskavoittoon.

Jymyn tehokkain pelaaja oli Didrik Lillas, joka iski ensimmäisessä erässä Jymyn toisen maalin ja pääsi vielä sekunti ennen päätössummeria iskemään illan toisensa. Jymyllä on ollut useassa pelissä ongelmana pitää alun vahva pelaaminen loppuun saakka ja lopulta vastustaja on karannut selvään voittoon. Lillas kommentoi perjantain ottelua seuraavin sanoin:

”Taas pysyimme hyvin pelissä mukana 30 minuuttia, mutta sen jälkeen tippui tekemisen taso jostain syystä ja vastustaja karkasi voittoon. Tiedämme että pystymme haastamaan myös liigan parhaat joukkueet, mutta ilman täydellistä peliä ei tule pisteitä. Jatkamme kovaa työntekoa treeneissä niin kyllä ne voitot lopulta tulee.”