DBC Seinäjoki on toiminut Seinäjoella jo vuodesta 1996 alkaen erikoistuen tuki- ja liikuntaelinogelmien ennaltaehkäisyyn, fysioterapiaan ja kuntoutukseen. Yritys toteuttaa fysioterapiapalveluita urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen, sekä fysiikkavalmennuksen tueksi.

Jymyn manageri Olli-Jussi Sariola on nyt solmittuun yhteistyösopimukseen tyytyväinen. ”DBC Seinäjoelta löytyy huippuosaamista urheilufysioterapian osalta ja tätä kautta saadaan tärkeä palanen kytkettyä meidän tausta- ja valmennustiimiin. DBC Seinäjoen fysioterapeuteista Aleksi Nenonen kuuluu meidän fysiikkavalmentaja Jiri Kirsilän tavoin Suomen U19-maajoukkueen valmennusryhmään ja sopimuksen myötä saadaan lisää osaamista ja näkökulmaa myös meidän päivittäisen fysiikkavalmennuksen tueksi.”

”Toimintatapojamme ohjaa vahvasti tutkimusnäyttöön perustuva aktiivinen fysioterapia. Hoidamme ja ohjaamme päivittäin tuki- ja liikuntaelinongelmaisia ihmisiä ”Matti Meikäläisestä” aina maajoukkuetason huippu-urheilijoihin asti. Huippu-urheilussa, kuten myös tavallisten ihmisen kunnossa pysymisen edistämisessä arjen tekeminen ratkaisee ja tätä systemaattista työtä urheilijan arjessa lähdemme nyt toteuttamaan myös Jymyn pelaajien kanssa.” – DBC Seinäjoen fysioterapeutti Aleksi Nenonen alustaa.

Lue lisää DBC Seinäjoen palveluista www.dbcseinajoki.fi ja käy ottamassa myös yrityksen Facebook- ja Instagram-kanavat seurantaan. DBC Seinäjoella asioidessasi mainitse olevasi Nurmon Jymyn salibandyjaoston jäsen tai perheenjäsen, jolloin olet myös oikeutettu sopimushintaisiin palveluihin.

Osta nyt kausikortti Jymyn salibandyliigan kotiotteluihin!!!