Sami Kujalan sopimuksen myötä Nurmon Jymyn joukkue salibandyn Divariin kaudelle 2018-19 on melkolailla valmiina. Joukkueeseen saattaa vielä liittyä 1-2 pelaajaa. Toki SPV:n ja Nurmon Jymyn välisen farmisopimuksen myötä joukkueiden välillä on pelaajaliikennettä molempiin suuntiin myös kauden aikana.

Tälle kaudelle uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät maalivahdit Julius Kivimäki (SPV) ja Juuso Pellinen (SPV-A), puolustaja Miika Pollari (SPV-A) sekä hyökkääjät Sami Kujala (välivuosi), Miikka Honkaniemi (Blue Fox) ja Jonatan Tynkkynen (OLS). Toivotetaan uudet miehet tervetulleeksi Jymy -paitaan.

Tulevan kauden joukkueen löydät täältä.
Lisäksi Visa Noponen sekä Niko Raja-Aho harjoittelevat tällä hetkellä Jymyn mukana.

Liikennettä on ollut myös poispäin Jymystä. Siviilielämän kiireet eivät tällä hetkellä mahdollista Arttu Hautabackan, eikä joukkueen pitkäaikaisen kapteenin Hannu Palomäen pelaamista ainakaan pääsarjatasolla. Martti Lamminmäki puolestaan muutti sen verran kauas Nurmoosta, ettei pelaaminen Jymyssä ole enää mahdollista. Jymystä puolestaan Salibandyliigaan ja SPV:n riveihin tälle kaudelle ponnistivat Rasmus Hasu sekä Ville Rynnäs.

Jymy toivottaa kaikille onnea ja menestystä uusissa seuroissaan sekä siviilielämän kiireissä!

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho luottaa joukkueen iskukykyyn.
”Ensinnäkin on myönnettävä että menetimme hyviä pelaajia, mutta siitä on aina oltava iloinen, että meiltä kelpaa pelaajia liigajoukkueeseen.

Uudet pelaajat ovat istuneet hienosti joukkueeseen ja Sami Kujala on meille todella tärkeä paluumuuttaja. Maalivahdeista Julius Kivimäki on ollut treeneissä todella kova ja myös Juuso Pellinen on päässyt hyvin joukkueeseen sisään. Uskallankin taas sanoa että Jymyllä on jälleen kerran sarjan parhaimpia maalivahtiosastoja.

Jonatan Tynkkynen ja Miikka Honkaniemi tuovat joukkueeseen taitoa ja liikettä. Jonatan on myös fyysisesti erittäin kovassa kunnossa sarjan alla. Miika Pollari on puolestaan ollut todella vahva erityisesti puolustuspäässä ja hänestä saamme todella vahvan lisän pakistoon.

Itsellä on ainakin kova luotto siihen että Jymy pystyy jälleen kamppailemaan divarin kärkisijoista.”

Harjoituspelit alkavat Jymyn osalta tänään pe 17.8.2018 klo 18.30, kun Jymy kohtaa hieman vajaamiehisenä SPV:n Seinäjoen Urheilutalolla.

Muiden harjoituspelien ajankohdat löydät OTTELUT -sivulta.