Jymy matkusti keskiviikkona harjoituspeliin Nokialle, jossa vastaan asettui yksi F-liigan kovimmista kotijoukkueista, Nokian KrP.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Verkkokauppa: www.kalustekaverit.fi
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Nokian KrPNurmon Jymy 86 (3-3, 3-0, 2-3)

Ottelun maalikooste

#24 Vesa Salosen ja muu Jymyn joukkue parantaa otteitaan kauden lähestyessä. Kuva: Anita Jokilehto.

Kauden toinen harjoitusottelu oli Jymyltä jo parempaa suorittamista vaikeassa vieraskaukalossa. Tasaviisikoin peli oli mennyt selkeästi eteenpäin kauden ensimmäiseen harjoituspeliin verrattuna. Puolustuspeli oli myös jo parempaa ja muutama todella näyttävä, maaliin johtanut sommitelma nähtiin Raholan illassa.

Joona Kukon johtama viisikko oli keskiviikkona tehojen muodossa vahvinta Jymyä. Kukon lisäksi Jussi Lassila pisti painavan laukauksensa näätäverkkoon ja Tommi Hakala teki perinteiset kaksi maalia.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan joukkueen peli on kehittynyt suunnitellusti.
Tappio tuli, mutta pieni tyytyväisyyden aihe on tapaan millä se tuli. Parannettiin peliä rajusti parin viikon takaiseen Welhot peliin. Oman alueen puolustaminen oli selkeästi parempaa ja kääntöpeliin saatiin selkeästi lisää juonikkuutta.

Katsotaan peli videolta, ja tehdään taas korjaukset peliin. Ensi keskiviikkona ollaan sitten valmiina haastamaan Happee Palokassa.

Jymyn nuori hyökkääjä Petteri Hämäläinen oli tyytyväinen Jymyn tämän päivän esitykseen.
Todella hyvää 5 vs 5 peliä tänään, mutta paljon pystytään siinäkin vielä parantamaan. Kääntöpeli oli myös hyvällä mallilla ja niistä saatiin laadukkaita paikkoja. Muutama uninen nukahdus omassa päässä, ja kaveri rokotti kyllä surutta.

Kokonaisuudessa jäi kyllä hyvä kuva tästä päivästä, ja kiva päästä ensi keskiviikkona Jyväskylään näyttämään vielä parempaa Jymyä.”

Jymyn pistemiehet
J.Kukko 1+2
Lassila 1+2
Hakala 2+0
Lillas 1+1
Hämäläinen 1+0
Puntanen 0+1