Jymy matkaa lauantaina Poriin, missä vastaan asettuu Karhut. Viime kaudella Salibandyliigaa pelanneen porilaisryhmän kokoonpano on muuttunut kovasti tälle kaudelle. Viime kauden ryhmästä on poissa mm. Roope Mutka, joka tilkitsee tällä kaudella Jymyn maalinsuuta.

Karhut aloitti kautensa kahdella vieraspelillä O2-Jyväskylää sekä Josbaa vastaan. Reilulla kahdella kentällä matkassa ollut Karhut sinnitteli avausviikonlopun peleissä hyvin, vaikka tappiot molemmista peleistä lopulta tulikin.

Karhujen paras pistemies on Jankke Virtala tehoilla 3+0=3, maalinsuulla kokenut Arvid Vonk on torjunut 76.09% varmuudella.

Jymy puolestaan saalisti avausviikonlopulta kolme pistettä. Muutenkin joukkueen tilanne näyttää hyvältä, sillä päävalmentaja Jarmo Eteläaholla on käytössään käytännössä koko rosteri pelaajia. Sunnuntain peli Rangerssia vastaan oli lupauksia antava, mutta kuinka käy aina vaikealla vieraskentällä Porin Urheilutalolla.

Jymyn paras pistemies on parin pelin jälkeen vanha tuttu, eli Jose Kivipelto tehoilla 2+2=4, Roope Mutka puolestaan on ehtinyt torjumaan palloja 78.72% varmuudella.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho ei halua aliarvioida Karhuja.

Vastassa jälleen tuttu vastustaja, joka toki on kokenut aikamoisen kokoonpanomuutoksen. Yhtään ei ole varaa aliarvioida Karhuja siltikään. Joukkueessa on hyviä nuoria pelaajia ja Porin Urheilutalo on perinteisesti erittäin hankala paikka vierasjoukkueille. Jatketaan siitä mihin sunnuntaina jäätiin. Ollaan aktiivisia pallottomana ja pallollisena.”

Jymypuolustuksen Jonatan Tynkkynen lupaa Poriin saapuvan taistelevan Jymyn.

Sunnuntain voiton jälkeen on mukava lähteä rakentamaan tätä viikkoa eteenpäin. Ansaitun voiton jälkeen on vapautunut fiilis koko joukkueen ilmapiirissä!

Eilen otettiin palauttavaa lenkkiä joukkueen kanssa, tänään omatoimista treenaamista ja sitten loppuviikko meneekin lajitreenien parissa, joka huipentuu lauantain matsiin. Vastaan tullee siis aina vaikea karhut. Pitäisi olla vähän aikaisempia vuosia erilainen Karhut vastassa, kun heillä on rosteri vähän elänyt viime kauden myötä.

Omaan peliin se vaikuta kuitenkaan yhtään! Tiukka vääntö varmasti tulossa, mutta kun hoidetaan omat sovitut asiat kaikissa pelin osa-alueissa niin voitto luuditaan varmasti porista!

Ja loppuun erityiskiitos yleisölle viime viikonlopun huikeasta kannustuksesta ja tulkaahan hierontaan!

Porin Karhut – Nurmon Jymy
Lauantaina 21.9.2019 klo 17:00, Porin Urheilutalo

Karhujen kotisivut