Kotiotteluiden sarjaa on hyvä jatkaa viime viikonlopun M-Team voiton jälkeen, kun vastaan Nurmohallilla asettuvat Joensuun Josba sekä O2-Jyväskylä.

Nurmon Jymy – Josba (Joensuu)
Lauantaina 29.9.2018 klo 13:00, Nurmohalli
Josban kotisivut

Perinteikäs Josba Joensuusta on aloittanut kauden kahdella kotipelillä, voitolla paikalliskamppailija NST Lappeenrannasta ja tappiolla Loviisalle. Ovi kävi Joensuussa kesän aikana molempiin suuntiin ja onkin mielenkiintoista nähdä, mihin kuntoon Josba legenda Antti Ruokonen muun valmennusjohdon kanssa on Josban pelin näin alkusyksystä saanut.

Jymyn oma kasvatti Lauri Lehtimäki on valmiina Josban kaatoon. Kuva: Kimmo Hautala.

Josban paras pistemies (2 peliä) on kahden pelin jälkeen Aleksi Matikainen tehoilla 3+1 ja maalinsuun on tilkinnyt Tuomas Tokila 76.27% varmuudella.
Jymyllä vastaavat ovat (3 peliä) neljän pisteen miehet Eetu Sariola 4+0 sekä Sami Kujala 2+2, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut palloja 77.19% varmuudella.

Päävalmentaja Eteläaho uskoo Joensuulaisilta jalkaa löytyvän.
Josba on muuttunut viime kaudesta aika paljon, joten hirveästi ei ole ennakkotietoa olemassa. Sen kuitenkin uskon, että on varmasti edelleen hyvin liikkuva joukkue.”

Jymyn oma kasvatti Lauri Lehtimäki uskoo joukkueen parantavan peliään.
Tuplaviikonloppu edessä ja voittojen tiellä olisi tarkoitus jatkaa voitetun M-Team -ottelun jälkeen. Josba on rutinoitunut pääsarjajoukkue, joten helpolla ei mitään tulla saamaan. Meillä on joukkueena vielä paljon parannettavaa jokaisella pelin osa-alueella, toivottavasti lauantaina nähdään taas astetta parempi Jymy!”

 

Sunnuntaina Nurmohallin uutta kaukaloa tulee ihastelemaan O2-Jyväskylä. O2 on aloittanut kauden todella vahvasti hakemalla vierasvoitot EV Akatemiasta sekä Loviisasta. Varsinkin Loviisa voittoa voidaan pitää sarjan avauskierroksen suurena yllätyksenä. O2 on vahvistunut viime kaudesta sekä valmennuksen, että pelaajiston osalta. Pelaajapuolella etenkin viime kaudella Salibandyliigan playoffeissa dominoineen Kaarlo Mahlbergin odotetaan ottavan suuret saappaat jyväskyläläisten pelissä.

Tommi Kärkkäinen tuo Jymyn peliin fysiikkaa ja voimaa. Kuva: Kimmo Hautala.

O2-Jyväskylän parhaat pistemiehet ovat (2 peliä) Kaarlo Mahlberg 1+2 sekä Niklas Pulli 2+1, maalivahdeista eniten torjuntatöihin joutuneen Tommi Kauppisen torjuntaprosentti on 81.48%.
Jymyllä vastaavat ovat (3 peliä) neljän pisteen miehet Eetu Sariola 4+0 sekä Sami Kujala 2+2, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut palloja 77.19% varmuudella.

Jymyluotsi Jarmo Eteläaho tietää O2-Jyväskylän pelityylin.
O2 tunnetaan todella hyvin. Aloittanut sarjan vahvasti ja oli treenipeleissä kääntöpelissä tosi vahva. Tämä täytyy saada kuriin. Omaa peliä lähdetään pelaamaan jälleen kerran. Omat virheet minimiin ja muuten raikkaalla ilmeellä pisteitä ottamaan.”

Pitkän linjan jymyläinen Tommi Kärkkäinen uskoo Nurmohallin taikaan.
Viikonloppuna saadaan taas laittaa kaikki peliin että saadaan voitot molemmista peleistä. O2 on vahvistunut ja omaksunut enemmän divarin rytmiä. Jyväskyläläisten muutamien yksilöiden kanssa saadaan olla hereillä. Meidän pitää parantaa omaa pallollista peliä, sillä me saadaan pidettyä kaveri pois maalipaikoilta. Tavoite on pitää Nurmohalli paikkana josta vastustajat ei hae pisteitä.”

Nurmon Jymy – O2-Jyväskylä
Sunnuntaina 30.9.2018 klo 15:00, Nurmohalli
O2-Jyväskylän kotisivut

LIPUT otteluun: Aikuiset & yli 12v. 10,- | NURMO-paidalla 8,- | Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8,- | 7-12-vuotiaat 5,- | JymyJussien kausikortilla 5,- | K-Market Nurmo, Uppa tai Ruukintien ostokuitilla 5,- | Lähitapiola Terveyshelppi Appilla 5,- (Appi ladattavissa App ja Google Play Storessa) | Alle 7v. ilmaiseksi
Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!
 
Ottelussa myynnissä NURMO -paidat (20€).
Käteis- tai korttimaksu.
 
HOX!!! Vierasjoukkueen kannattajat sekä Jymyn kaukofanit!!!
Ottelu on katsottavissa LIVENÄ myös http://kepit.tv/ kautta.
Lähetys maksaa 5€.