Jymy saa riveihinsä huippuluokan vahvistuksen, kun rightin puolen hyökkääjä Tommi Hakala siirtyy Seinäjoen Peliveljistä Jymyyn!

Vuonna 1990 syntynyt Hakala on pelannut SPV:n & Kooveen riveissä Salibandyliigan runkosarjaa tähän mennessä 231 ottelua keräten niissä tehot 66+48=114.

Tommi Hakala tulee erittäin motivoituneena Jymyyn.
”Ensinnäkin, haluan kiittää SPV:tä kaikesta mitä siellä pääsi kokemaan. Koen kuitenkin, että rajani pelaajana ei ole vielä saavutettu. Askeleiden eteenpäin ottamiseksi ja tavoitteideni saavuttamiseksi näen, että ympäristön muutos palvelee tavoitteitani kaikista parhaiten. Myös se, että Jymyllä on koossa laadukas joukkue ja paljon intoa tekemiseen, motivoi minua. Tarvitsen vielä yhden vaihteen omaan tekemiseen ja uskon, että se löytyy Jymystä. Joukkueen tavoitteet varmasti lyödään lukkoon aikanaan, mutta omasta mielestä emme lähde todellakaan vain säilymään vaan tavoittelemaan playoff-paikkaa. Erittäin innolla odotan tulevaa ja sitä, että pääsee joukkueen kanssa reenaamaan. Nähdään hallilla!”

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho on luonnollisesti siirrosta erittäin tyytyväinen.
”Ollaan joskus aiemmin Tommin kanssa puhuttu meillä pelaamisesta. Nyt asiat naksahtivat kohdilleen. Tommi saa uudenlaisen haasteen ja meillä on tarjota kokeneelle urheilijalle vastuuta. Tärkeä palanen ensi kauden joukkueeseen näyttämään tietä nuoremmille arjen haasteissa. Tommi sopii ihmisenä todella hyvin meidän huippuhyvähenkiseen joukkueeseen.”

Jymyn manageri OJ Sariola ei peittele tyytyväisyyttään Hakalan siirrosta Jymyyn.
”Tommin kanssa ollaan oltu hyviä ystäviä melkein 15 vuoden ajan. Kun meidän sarjataso ratkesi oli kiinnostus molemmin puoleista saada aikaan sopimus mahdollisimman nopeasti. Meillä
sarjataso on uusi ja tarvitsemme Tommi kaltaisia profiilipelaajia kantamaan vastuuta ja tuomaan omalla esimerkillään lisäarvoa myös muihin pelaajiin sekä joukkueeseen. Ollaan erittäin tyytyväisiä, että sopimus syntyi näinkin äkkiä.”