Nurmon Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho mukaan voittoputkea lähdetään pohjoiseen kasvattamaan.
”Kaksi haastavaa peliä edessä. Liminka on kokenut divarijoukkue. Heillä on taitavia ja juoksuvoimaisia pelaajia. Merikoski puolestaan on aloittanut ensimmäisen divarikautensa ennakkoluulottomasti. Heidän kärkipelaajansa ovat olleet todella hyvässä iskussa ja osaavat hyvin kääntää peliä. Omaa peliä lähdetään jälleen kerran pelaamaan ja orastavaa voittoputkea lähdetään jatkamaan.”

27.10. klo 18:00 | LNM – Nurmon Jymy

Lauantaina kohdataan Limingan Niittomiehet, jota vastaan Jymyllä on ollut hyviä vääntöjä vuosien mittaan. Ottelut Liminkaa vastaan ovat yleensä päättyneet maalin erolla puoleen ja toiseen. Tasaista vääntöä onkin jälleen odotettavissa, sillä joukkueet löytyvät sarjataulukostakin sijoilta 5 ja 6. Oman hohtonsa peliin jymyläisistä Jonatan Tynkkyselle ja Petro Rautiolle tuo se, että miehet ovat edustaneet myös Liminkaa uransa aikana. Limingan tehopisteet ovat Jymyn tavoin jakautuneet hyvin tasaisesti joukkueen sisällä. Tehokkaimpana alkukaudesta on ollut Otso Tornberg tehoin 5+2=7, maalinsuulla erttäin lupaava Aki Karjalaisen torjuntaprosentti on 74.19.

Jymyn tehokkaimpana pelaajana on kuuden pelatun ottelun jälkeen Petro Rautio tehoilla 5+4. Varmaotteinen Julius Kivimäki on napsinut marjoja 78.30% tarkkuudella.

Katso lisää Limingan videoennakosta Facebookissa

28.10. klo 18:00 | Merikoski – Nurmon Jymy

Sunnuntaina vastaan asettuu hieman uudempi tuttavuus, Divariin noussut Merikoski SBT Oulusta. Sarjanousija löytyy sarjataulukosta sijalta 8, mutta on voittanut kolme viimeisintä peliään. Viimeisin voitto joukkueelle tuli paikallisottelussa Liminkaa vastaan. Merikosken pistenikkareina on häärinyt kaksikko Vesa Heikkinen (6+11=17) sekä Mika Heiskanen (13+1=14), maalivahdeista eniten pelanneen Sami Yli-Korpelan torjuntaprosentti on 81.97.