Taaskaan ei paikalle saapuneen yleisön tarvinnut pettyä, sillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita nähtiin Jymyn ja O2-Jyväskylän välisessä ottelussa riittämiin. Varsinkin kolmannessa erässä mentiin välillä niin lujaa, notta päät klopaji oven karmiis.

Nurmon Jymy – O2-Jyväskylä 7-4 (2-1, 4-1, 1-2)

Jymy oli avauserän alussa paremmin hereillä, kuin Josba pelissä ja ajassa 4:43 Tommi Kärkkäinen pääsee maalinedestä siirtämään pelivälineen verkkoihin ja Jymyn 1-0 johtoon. Vajaa minuutti tästä ja Eetu Sariola ottaa jähyn estämisestä, jonka O2:n neljän rightin ylivoima hyödyntää Joonas Lundellin viimeistellessä. Ja heti seuraavassa vaihdossa tapahtuu. Maalin jälkeisistä vaihdoista on varmasti joskus kuultu mainittavan ja niin on myös Jonatan Tynkkynen, joka pistää pallon keksintöön vain neljä (4) sekuntia aloituksesta. Loppuerä mennään tasaisesti ja ainoa tilastomerkintä on Miko Saarelan kahden minuutin jäähy, jonka Jymy kuitenkin kestää.

Toinen erä on tänäänkin vahvinta Jymyä. Toisen erän avausmaalin tekee pakin tontilta vastustajan maalin takatolpalle purjehtinut Oula Keski-Hynnilä, joka puttaa Sami Kujalan syötön maalin perukoille. Ja vajaan minuutin kuluttua Petro Rautio haistaa irtopallon ja pistää tilanteeksi jo 4-1. Ajassa 35:00 OJ Sariola istuu rangaistusta estämisestä ja O2:n mainio ylivoima onnistuu jälleen, tällä kertaa Markus Mannisen toimesta. Sitten astuu esiin Jymyn puolustuspäässä tässä pelissä operoinut Visa Noponen, jonka upeasta tarjoilusta Petro Rautio pääsee pistämään illan toisensa käytännössä tyhjään nuottaan. Kun vielä Eetu Sariola pistää ylivoimalla lukemiksi 6-2, voidaan jymyläisittäin mennä kohtuu tyytyväisenä erätauolle.

Kolmanteen erään muodostuu Nurmohallille jonkinasteinen myrskyrintama, sillä O2 tulee todella kovalla karvauksella kiinni plankista asti ja on todellinen ihme, ettei kummassakaan päässä maaliverkot heilu ennenkuin vasta ajassa 48:23 Iiro Pieviläisen kavennettua tilanteeksi 6-3. Tästä jyväskylän poikien karvausinto ei ainakaan laske ja melkoista hurlumreita mennään molempiin päihin. Julius Kivimäen varmat torjunnat pitävät kuitenkin Jymyn vankasti johtoasemassa ja Kivimäen syötöstä Juuso Koskela iskee tilanteeksi 7-3 ajassa 54:55. O2 onnistuu vielä kertaalleen pelatessaan ilman maalivahtia, mutta pisteet jäävät Nurmoon lukemin 7-4.

Jymyn parhaana palkittiin 2+1 tehot ottelussa tehnyt Petro Rautio.
Jymyn maalissa pelanneelle Julius Kivimäelle merkittiin ottelussa 23 torjuntaa sekä tehot 0+1.

Nurmon Jymy – O2-Jyväskylä ottelun tilastot
Lähitapiola Etelä-Pohjanmaan tarjoama maalikooste
– tulossa –

Tommi Kärkkäisen (1+1) kentällinen oli pelipäällä voitokkaassa ottelussa O2-Jyväskylää vastaan. Kuva: Kimmo Hautala.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli peliin tyytyväinen.
Ehjä, hyvä peli koko joukkueelta. Oltiin pallon kanssa huolellisia ja puolustettiin koko joukkueen voimin hyvällä asenteella! Tosi tyytyväisiä ollaan kolmeen pisteeseen.

Jymyn hyökkääjä Tommi Kärkkäisen mukaan tämä oli kauden ehjin suoritus.
Tänään oli kiukkua päällä lauantain pelistä ja se näkyi kentällä hyvänä ja keskittyneenä tekemisenä. Vaikka O2 karvasi ja paineisti saatiin pidettyä oma peli kasassa erittäin hyvin. Se oli varmasti kauden ehjin ja tasaisin peli tähänastisista. Sarja on tasainen ja nyt tämä kahden viikon pelitauko pitää käyttää hyödyksi ja punoa suunnitelmat ja fysiikka teräväksi.