Jymy kävi hakemassa Suomen Turusta kaksi pistettä, kun FBC Turku kaatui rangaistuslaukausten jälkeen lukemin 3-4. Ratkaisevan rangaistuslaukauksen upotti Niklas Äijälä. Jymyn vakuuttavin pelaaja oli Aki Karjalainen. Ikimuistoisen ensimmäisen liigamaalinsa ottelussa teki Ferdinand Ondruschka, onnittelut!

Valmentaja Jiri Kirsilä:
”Hyvä lähtö peliin perjantain Classic pelin jälkeen. Ensimmäinen erä meni pitkälti käsikirjoituksen mukaan, mutta sen jälkeen loppupelistä vastustaja paransi, ja meidän peli vastaavasti meni malttamattomaksi pallolla. Tämä näkyi sen jälkeen huonona viisikon tasapainona, ja Beecee sai niitä kääntöjä mitä ei haluttu antaa.
Tiivistetysti pisteet osoittaa että tuon verran oltiin kokonaisuudessa parempia. Nyt pieni tauko, ja päästään kehittämään omaa pelillistä identiteettiä.”

>> Lue lisää pelistä F-liigan sivuilta

Jymyn @nj09pojat olivat tänään kannustamassa joukkuetta Turussa kotimatkallaan omista peleistään Nousiaisista. Joukkue pelaa valtakunnallista P15-sarjaa ja alkusarjan jälkeen pelit jatkuvat Eliittisarjassa (yksi turnaus vielä jäljellä, mutta paikka jo varmistunut).
Onnittelut pojille paikasta ja kiitokset kannustuksesta pelissä 💪🏻

Seuraava kotiottelu Nurmohallilla la 9.12.2023 klo 17:00 Jymy – Nokian KrP.

Kuvat: Roosa Vilkanen @roosavil