Jymyn viikonlopun etelänkietue toi pitkään odotetun voiton ja kolme pistettä Vantaalta. Sarjakakkonen Rangers oli kuitenkin vielä tällä kertaa parempi.

Kirkkonummi Rangers – Nurmon Jymy 9-3 (3-1, 1-0, 5-2)

Jymyn kapteeni Olli-Jussi Sariola harmitteli tappiota.
Kaksi erää tasasta vääntöä vaikka lukemat menikin kahden erän jälkeen 4-1 kaverille, mutta meillä oli paikkoja useampaan maaliin ja kaaduttiin vähä huonoon viimestelyyn. Kolmanteen erään tultiin hyvin latautuneen ja sovittiin että homma käännetään. Päästiin erän puolivälissä maalin päähän ja tiedettiin että seuraava maali ratkaisee pelin kulun aika pitkälti. Kaveri teki sitten sen seuraavan 5-3 osuman kaukovedolla ja yritettiin vielä siitä kammeta ittemme peliin siinä onnistumatta. Lopuksi lukemat meni vähä liian rumiksi kun yritettiin riskillä hakea vielä kavennusta niin kaveri pääsi kontraamaan ja iskemään muutaman maalin siihen loppuun. Harmittava tappio mutta oltiin kolmannen erän puolivälissä pelissä mukana, mutta lukemat menivät liian rumiksi loppujen lopuksi.

Jymyn valmentajan Jarmo Eteläahon mukaan joukkue ei ollut Kirkkonummella parhaimmillaan.
Puolustuspelimme ei ollut Rangers -pelissä riittävällä tasolla. Hyökkäyspelissämme emme olleet riittävän nälkäisiä. Kuitenkin nousimme kolmannessa erässä pelamaan jopa voitosta. Ottelun loppuun ei voi tietenkään olla tyytyväinen.

Kirkkonummi Rangers – Nurmon Jymy ottelun tilastot

Tikkurilan Tiikerit – Nurmon Jymy 6-8 (3-1, 1-3, 2-4)

Jymyn kapteeni Olli-Jussi Sariola oli muun joukkueen tapaan helpottunut voitosta.
Pohdittiin paljon asioita hotellilla ja mietittin eri vaihtoehtoja miten tappioputki saadaan katkaistua. Tehtiin pieniä muutoksia kokoonpanoon ja uskottiin siihen että tänään se katkaistaan. Eka erä oltiin vähän unella vielä (3-1 kaverille), mutta ekalla erätauolla valmennus loi uskon porukkaa että tää käännetään ja heti tokan erän alussa päästiin peliin mukaan ja satiin peli tasoihin. Päästiin jopa johtoon muutamaan otteseen tokassa ja kolmannen erän alussa mutta kaveri kampes aina ittensä tasoihin. Kulminaationa voidaan pitää Tommi Kärkkäisen 5-6 maalia joka tuli heti seuraavassa vaihdossa kun kaveri oli päässyt tasoihin. Eetu Sariola teki sitten tärkeän osuman kolmannen erän loppuun 5-7, josta kaveri ei enää päässyt peliin mukaan. Helpottava voitto koko joukkueelle ja tästä on hyvä jatkaa pienelle tauolle ja katseet kohti Åif peliä. Eetu ja Kärde erottui myös kentällä tänään ottaen joukkuetta kantoon ratkaisevilla hetkillä.

Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaho oli tyytyväinen joukkueen työmoraaliin.
Tiikerit -peliin teimme pieniä muutoksia kokoonpanoon. Toisen erän alusta lähtien tekeminen ja ennenkaikkea työmäärä alkoi olla sellaista millä pelejä voitetaan. Tärkeä tärkeä voitto tähän paikkaan.