Pientä INFOA aluksi tästä Suomen Cupin pelistä, sillä pelissä on muutamia poikkeavuuksia normaaliin D1vari peliin verrattuna.
– Peliaika on 3 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa.
– Otteluihin saa nimetä ottelupöytäkirjaan 17 pelaajaa 5 toimihenkilöä.

Suomen Cupin otteluita ei myöskään nähdä SolidSportin kanavalta.
Tämä siksi, että oikeudet Suomen Cupin lähetyksiin on toisella yhtiöllä.
Myöskään oikeudet omistava yhtiö ei tule ottelua kanavallaan lähettämään.
Pelin näkee siis ainoastaan paikan päällä, tervetuloa Nurmohallille!

Lisätietoja tämän kauden Suomen Cupin sääntökokeilusta ja muusta liiton sivuilta:
https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/jotain-vanhaa-jotain-uutta-nain-pelataan-suomen-cup-2019-2020/

Nousua Salibandyliigaan tavoitteleva Limingan Niittomiehet saapuu Jymyn vastustajaksi keskiviikkona Nurmohallille Suomen Cupin 5.kierroksen ottelussa. D1varin kärjessä porskuttava LNM on Jymyn tavoin voittanut viimeiset seitsemän peliään. Edellisessä pelissään lauantaina LNM otti kotivoiton Loviisa Tor:sta lukemin 6-5. Viime kaudesta vahvistunut vierasjoukkue on todella kovan luokan haaste Jymylle. Kyseessä on toisaalta tässä vaiheessa kautta hyvä tasonmittari molemmille D1varin kärkijoukkueille ja samalla Nurmohallin yleisölle tarjotaan todellista huippusalibandyä.

Limingan paras pistemies on myös mehukkaista viiksistään tunnettu Joona Viiltola tehoilla 11+3=14, maalinsuulla U19 maajoukkueeseen valittu Aki Karjalainen on torjunut 81.76% varmuudella.

Jymy puolestaan voitti viime pelissään sunnuntaina samaisen Loviisa Tor:n jatkoajan jälkeen lukemin 8-7. Jymyn kone lämpeni sunnntaina hitaasti, mutta kolmas erä olikin sitten ajoittain melkoista kotijoukkueen näytöstä. Pieni kahden erän notkahdus hyvin sujuneen alkukauden jälkeen sallittaneen, mutta Liminkaa vastaan ei Jymylläkään ole varaa kahta erää uinua.

Jymyn parhaat pistemiehet ovat edelleen Jose Kivipelto (9+5=14) sekä Hannu Palomäki (5+9=14), maalivahdeista eniten pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on 76.11%.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa huippuottelua D1varin kärkiporukoiden välillä.
Mielenkiintoinen Cup peli edessä jo siksikin, että peliaika on tuo 3x15 minuuttia. Vastakkain divarin kärki ja kakkonen, eli odotettavissa siis huippuottelu. Limingalla on erittäin hyviä yksilöitä, joiden kanssa saamme olla tarkkana.

Nurmon Jymy – Limingan Niittomiehet
Keskiviikkona 30.10.2019 klo 19:00, Nurmohalli

LNM:n kotisivut

Liput otteluun:
Aikuiset & yli 12v. 10,- | Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 6,- | S-etukortilla -2€ alennus aikuisten lipusta | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti. Nurmon Jymy Salibandyn kausikortilla ilmaiseksi.