Jymy kohtasi keskiviikkona harjoituspelissä perinteikkään Happeen Palokassa. Ottelua oli seuraamassa paikan päällä pienen loukin takia katsomosta käsin puolustajalegenda Ville Rynnäs. Otteluraportissa käytetään tällä kertaa hyväksi Villen kirjeenvaihtoa koti-Nurmoon ottelun aikana.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

HappeeNurmon Jymy 67 ja. (41, 13, 12, 0-1)

4-1 tilanteesta 1. erätauolle.

Jymy mielestäni hallitsi ekaa kymppiä ja Tommi Hakalalla sekä Jussi Lassilalla oli hyviä tontteja erän alussa. 1-1 tasoituksensa jälkeen Happee sai pelistä otetta. Happeen kokenut kenttä antaa Jymylle painetta, mutta heidän pari junnukenttää oli välillä aika purjeessa varsinkin omassa päässä, mutta pallon hallinta ei muuttunut tarpeeksi maalipaikoiksi ja vastahyökkäyksiä tuli erän loppua kohden omiin enenevässä määrin.

#10 Arttu Saari viimeisteli ensimmäisen maalinsa Jymyn edustusjoukkueessa. Kuva: Peter Strand.

2. erätauolle tilanteessa 5-4.

5-2 tilanteessa Happee oli selvästi kuskin paikalla ja loi monta vaarallista tilannetta, mutta kun et tee niin peli on aivan auki ja Lassilan maalin jälkeen momentum siirtyi Jymylle. Toki maalintekopaikkoja on ollut koko erän läpi, mutta vähän liikaa menee seinille meidän vedot.

Loppulukemat 6-6, toki jatkoaika pelataan vielä.

Kokonaisuutena aika tasainen peli. Happeella kuulemma pe sekä la Nokiaa vastaan pelit ja muutama mies kuulemma huilas tän matsin sen takia. Lopussa Hakalaa taklattiin tosi rajusti ja klinkaten lähti vaihtopenkille. Toivottavasti ei käyny mitään.

Jatkoaika 6-7

Ei hätää, Hakala jälleen kentällä.
Jusssiiiii Laaassssiiillaaa!!!
6-7, on se seppä!

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho mukaan joukkueen peli on kehittynyt suunnitellusti.
Aloitimme pelin hyvin ja pääsimme johtoon. Sitten seurasi aika musta 6 minuuttinen, jossa Happee teki neljä maalia. Erätauolla päätettiin aloittaa ottelu ikäänkuin alusta ja kaksi viimeistä erää olikin hyvää tekemistä.

Jatkoaikavoitto antaa uskoa tulevaan ja intoa arkeen. Edelleen meidän täytyy parantaa pallon kanssa pelaamista. Jussin neljä maalia ja koko Joona Kukon kentän pelaaminen oli tänään voiton tae. Myös Ossi Lallukka pelasi maalilla jälleen hyvän matsin.

Jymyn hyökkääjä Jussi Lassila vietti peräti neljän maalin iltaa.
Ennakkoon tavoitteena oli pelata nousujohteinen peli ja parantaa viime keskiviikona Nokia pelistä. Varsinkin hyökkäysalueen pelaamista piti parantaa.

Mielestäni peli oli kokonaisuudessaan juurikin odotetun nousujohteinen ja erityisen hienoa oli se, että ensimmäisen erän notkahduksen jälkeen pystyttiin parantamaan omaa peliä eikä lannistuttu vaan tultiin kolmen maalin takaa vielä takaisin peliin mukaan.

Erityismaininta Tomi Takalalle, joka lainasi omia pelikenkiään meikäläiselle kun omat kengät sanoivat sopimuksensa irti. Näistä kengistä saikin näköjään virtaa 😂