Ei saanut Jymy pohjoisen kiertueellakaan vielä tämän kauden ensimmäistä vierasvoittoa, sillä sekä Liminka, että Merikoski ottivat voitot Jymystä kotisaleissaan.  Tästä otetaan nöyrästi taas oppia, eikä jäädä turhaan murehtimaan.

Liminka – Nurmon Jymy 9-2 (3-0, 3-0, 3-2)

Limingassa kotijoukkue vei kaksi ensimmäistä erää ja johti lukemin 6-0 ennenkuin ajassa 44:14 Lauri Lehtimäki rikkoi Jymyn kuparisen. Miikka Honkaniemi pistää heti perään toisen pallon mahtavan pelin LNM maalilla pelanneen Aki Karjalaisen selän taakse, mutta sen lähemmäksi Niittomiehiä Jymy ei lauantaina pääse. Liminka kuittaa vielä Juho Laurilan sekä Petri Niemelän johdolla pari kertaa ja vie voiton lopulta lukemin 9-2. Ottelun hahmo löytyy Limingan maalinsuulta, sillä Karjalaisen 25 torjuntaan mahtuu muutamia gama-savereita.

Jymyn maalissa hyvin pelannut Julius Kivimäki torjui ottelussa 10 kertaa.
Ajassa 37:26 maaliin vaihdettu Joonas Viitala torjui 7 kertaa.
Liminka – Nurmon Jymy ottelun tilastot

Merikoski – Nurmon Jymy 8-7 (1-2, 3-2, 4-3)

Sunnuntain peli alkaa iloisemmissa tunnelmissa, sillä Jose Kivipellon ja Lassi Reunamäen maaleilla mennään ensimmäiselle erätauolle 1-2 johdossa. Julius Kivimäki sai olla avauserässä hereillä torjuttuaan 10 laukausta. Toisessa erässä mennään vuorotellen johtoasemaan. Aivan erän alussa Roope Korhonen tasoittaa ja minuuttia myöhemmin Ville Virtanen vie kotijoukkueen johtoon. Tommi Kärkkäinen ja Jose Kivipelto vievät kuitenkin maaleillaan Jymyn uudelleen johtoon. Ajassa 34:13 Jymylle tulee tilaisuus lisätä johtoaan ylivoimalla, mutta Merikosken Santeri Sarre pistääkin alivoimalla tilanteen tasoihin. Näistä numeroissa siirrytään kolmanteen erään. Ennen kolmannen erän puoltaväliä Merikoski karkaa Mika Heiskasen ja Vesa Heikkisen maaleilla 6-4 johtoon. Jymy ei kuitenkaan luovuta ja Lassi Reunamäki kaventaa ja Eetu Sariola tasoittaa tilanteeksi 6-6 ajassa 57:12. Seuraavassa vaihdossa helähtää kuitenkin heti omissa ja vielä uudestaan vajaa minuutti myöhemmin illan pisterohmun Matti Viitajylhän (2+3) toimesta ja Merikoski siirtyy jälleen kahden maalin johtoasemaan. Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaho ottaa aikalisän, jonka jälkeen Lauri Lehtimäki kaventaa tilanteeksi 8-7 Jymyn pelatessa ilman maalivahtia. Enenpää ei ottelussa maalia nähdä, joten Merikoski pitää pisteet itsellään.

Jymyn maalissa hyvin pelannut Julius Kivimäki torjui ottelussa 20 kertaa.
Merikoski – Nurmon Jymy ottelun tilastot

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää mihin harjoituksissa nyt keskitytään.
Meillä on tällä hetkellä varsinkin vierasotteluissa ongelmia reagoinnissa pallonmenetyksen tapahtuessa. Molemmissa viikonlopun otteluissa suurin osa Limingan ja Merikosken maaleista tulivat erittäin nopeasti kun menetimme pallon. Vastustajat eivät saaneet maaleja pitkien hyökkäysten jälkeen, vaan nopeiden vastahyökkäysten kautta. Eli ikäänkuin saamme maistaa sitä omaa lääkettämme, jossa olemme ennen olleet itse vahvoja. Lisäksi varsinkin Liminka pelissä tuhlasimme toistakymmentä ykkössektorin maalipaikkaa.

Täytyy nyt treeneissä keskittää huomio vastustajien vastahyökkäysten eliminointiin . Päät pystyyn, kausi on pahasti kesken.