Nurmon Jymy on tehnyt farmisopimuksen tulevalla kaudella Suomisarjassa pelaavan Mailattomien kanssa! Sopimus on muotoa 1+1.

”Mailattomien toiminta on alusta alkaen nojannut toiminta-arvoihin, jotka näkyvät seuran toiminnassa kaikilla sarjatasoilla ja ikäryhmissä. Toiminta on tavoitteellista, mutta aina terve pilke silmäkulmassa.

Seuran edustusjoukkueen askellessa uudelle sarjaportaalle sekä tulevaisuus kirkkaana mielessä, Mailattomat lähtee hyvillä mielin rakentamaan yhteistyötä perinteikkään seuran, Nurmon Jymyn kanssa.

Yhteistyöltä on varmasti helppo odottaa molempien seurojen toimintaa tukevan lajiyhteistyön rakentamista pitkälläkin aikajänteellä. Se varmasti näkyy jo tulevalla kaudella kuin tulevillakin vuosilla. Mailattomat lähteekin innolla sekä luottavaisin mielin kohti tulevaa.”

– Jani Tarpio, Mailattomat

”Ollaan erittäin tyytyväisiä että saatiin farmisopimus rakennettua Mailattomien kanssa. Kokonaisuutena päädyimme pelaajalähtöiseen ratkaisuun, niin että pelaajan on helppo hakea pelituntumaa suomisarjasta farmisopimuksen avulla.

Mailattomien organisaatiossa on paljon Jymy taustaisia pelaajia sekä toimihenkilöitä joiden kanssa haluamme rakentaa toimivan kokonaisuuden sekä kentällä että kaupallisesti.”

– Olli-Jussi Sariola, Nurmon Jymy Manageri

Mailattomien kotisivuille

#FLIIGA #FLIIGAM #Salibandy #MeEiPelkää #NurmonJymy #Jymy #Nurmo #Seinäjoki #Mailattomat #mltsalibandy