Lähtökohdat vieraspeliin eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä sairastumiset tiputtivat puolustajia viime hetkellä pois kokoonpanosta. Hyökkääjä Visa Noponen paikkasi kuitenkin jälleen hienosti puolustusta. Itse ottelu oli Jymylle hankala, mutta hienot taistelupisteet kotiintuomisena lämmittää mieltä. Yksi illan sankareista oli Jussi Lassila, jonka illan tehot olivat 2+1.

M-Team – Nurmon Jymy 6-8 (3-2, 3-4, 0-2)
– Ottelun tilastot

Otteluraportin tarjoaa:
Seinäjoen Rengastien Reilu Rinki
Rengastie on Pohjanmaan kodin ja autoilun keskus!
Facebookissa: facebook.com/reilurinki/
Instagramissa: instagram.com/reilurinki/

Käy osallistumassa Reilun Ringin Facebook sivulla kisaan, ja voita lahjakortit valitsemiisi Rengastien yrityksiin!

Jymy saa otteluun lentävän lähdön, kun Erik Härkönen ja Jonatan Tynkkynen vievät maaleillaan Jymyn 2-0 johtoon jo parin peliminuutin jälkeen. Liekö liian helppo alku lamaannuttanut vierasjoukkueen pelin, mutta loppuerä on aikamoista tervanjuontia. Jesse Jokelainen kaventaa kotijoukkueelle vastaiskusta ajassa 8:01. Heti kavennuksen perään Jymy saa mahdollisuuden ylivoimalla, joka jää tällä kertaa melko vaisuksi pyörittelyksi. M-Team tulee loppuerän vahvasti ja tasoittaa ajassa 14:51 Onni Kähkösen osumalla. Jymyn vaikeudet jatkuvat, kun juuri jatkosopimuksen Jymyn kanssa tehnyt Miko Saarela komennetaan jäähypenkille. Reilu puolitoista minuuttia Jymyn alivoima kestää, mutta sitten helähtää ja Ville Rautakoura vie M-Teamin ylivoimaosumallaan 3-2 johdossa erätauolle.

Toinen erä alkaa jymyläisittäin jälleen hienosti, kun Joona Kukko pistää Härkösen hienon syötön takatolpalta sisään. Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuta ja menee jälleen johtoon ajassa 26:03 Henri Olanderin maalilla. Heti seuraavassa vaihdossa M-Teamille on tulossa rangaistus ja Jymy pyörittää 6-5 vastaan siirretyn rangaistuksen aikana yli minuutin, mutta verkkoon asti ei palloa saada. Seurannutta ylivoimaa Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho pistää pyörittämään Jymyn toisen ylivoiman. Miehet kiittävät vastuusta ja Saarelan syötöstä Jussi Lassila pistää painavan laukauksen verkkoihin ja peli on tasan. Ajassa 32:55 sama ylivoima on jälleen asialla, tällä kertaa Saarelan syötöstä Oskari Kauppila iskee Jymyn johtoon 4-5. Kun vielä pari minuuttia myöhemmin Härkönen iskee lukemiksi 4-6, näyttää peli olevan Jymyn hanskassa. M-Team ei kuitenkaan luovuta ja tulee vielä erän lopussa tasoihin Olanderin ja Anssi Tikkasen osumilla. Jymyn pelin taso heitteli myös toisessa erässä liikaa, pystyäkseen pitämään johtoasemansa.

Kolmannen erän alkuun koittaa yksi ottelun kulminaatiopisteistä. Tilanne 6-6 ja M-Teamille rangaistuslaukaus, jonka Jymyn maalilla jälleen loistavasti pelannut Ossi Lallukka kuitenkin torjuu pitäen ottelun tasoissa. Ajassa 42:27 Joona Kukko ottaa ratkaisijan roolin vieden Jymyn 6-7 johtoon Saarelan (0+3) syötöstä. Muutama minuutti tästä ja Jussi Lassila iskee illan toisensa ja jälleen näyttää jymyläisittäin hyvältä. Jymy kestääkin M-Teamin loppuerän painostukset ja parit ylivoimat Lallukan johdolla ja ottaa kuin ottaakin arvokkaat vieraspisteet Helsingistä 6-8 voitolla.

Oskari Kauppila iski maalin M-Teamin verkkoon ylivoimalla. Kuva: Anita jokilehto.

Jymyn maalissa hienosti pelannut Ossi Lallukka torjui ottelussa 18 kertaa.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho ei ollut täysin tyytyväinen Jymyn esitykseen.
Tänään ei nähty ihan parasta Nurmon Jymyä. Kolme pistettä kuitenkin ja niistähän tässä vain pelataan.

Jymyn lahjakas hyökkääjä Oskari Kauppila oli tyytyväinen pisteisiin.
Ei ollut helppo peli meille, mutta onneksi saatiin voitto taisteltua. M-team pelasi hyvin, mutta oltiin tänään tehokkaampia paikoissa. Tästä on hyvä lähtiä SPV peliin.