Jymyn seitsemän ottelun tappioputki päättyi sunnuntai-iltana Hämeenlinnassa, kun Steelers kaatui tiukan väännön jälkeen lukemin 3-4.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Steelers – Jymy 3-4 (2-1, 0-0, 1-3)

Ensimmäinen erä alkaa Jymyn kannalta heikosti, kun 9 sekunnin pelin jälkeen Steelers siirtyy 1-0 johtoon. Heikon ensimmäisen vaihdon jälkeen Jymy kuitenkin ryhdistäytyy ja ottaa peliä haltuunsa. Peli pysyy tasaisena ja molempiin päihin saadaan rakennettua paikkoja. Steelers on kuitenkin terävämpi omissa paikoissaan ja siirtyy jo 2-0 johtoon reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen. Ensimmäisen erän toisella puoliskolla Jymy kaventaa pelin 2-1, kun kulmavaparista pallo pelataan Didrik Lillakselle, joka ampuu pallon Steelersin verkkoon. Näissä lukemissa mennään ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä jatkuu todella tasaisena, molempien puolustaessa hyvin ja maalivahdit pitävät maalinsa puhtaana. Molemmilla joukkueilla on useampia paikkoja tehdä maaleja, mutta viimeistelyyn jää vielä toivomisen varaa. Tilanteessa 2-1 jatketaan kolmanteen erään.

Miika Pollari oli tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen. Kuva: Anita Jokilehto.

Kolmannen erän alkupuolella Jymylle tarjotaan hyvää mahdollisuutta tuoda peli tasoihin, kun Steelers ottaa jäähyn maasta pelaamisesta. Jymyn ylivoima pyöri Steelersin päässä, mutta kotijoukkue puolustaa hyvin eikä ihan huippupaikoille päästä. Ylivoiman loppupuolella Steelers pääsee karkaamaan läpiajoon, josta Markus Sipronen ampuu pallon varmasti Ossi Lallukan selän taakse ja tilanne on jo 3-1 kotijoukkueen hyväksi. Jymy ei tästä kuitenkaan lannistu vaan vastaa hyvin nopeasti ja Tommi Hakala iskee illan ensimmäisensä Steelersin verkkoon. Tästä Jymy saa hurmosta päälle ja jatkaa vahvaa taisteluaan. Muutama minuutti edellisestä ja Tommi Hakala iskee jälleen ja peli on tasan 3-3. ”Junttihurmos” kasvaa edelleen ja seuraavassa vaihdossa Didrik Lillas vapauttaa syötöllään Oskari Kauppilan nokikkain Steelersin maalivahdin kanssa, josta Kauppila ei erehdy vaan iskee pallon jälleen Steelersin verkkoon. Kolmannen erän puolessa välissä Steelers pääsee kokeilemaan tasoitusta rangaistuslaukauksesta, mutta Ossi Lallukka vetää pidemmän korren ja torjuu Roope Grönholmin yrityksen hienosti kädellään. Enempää maaleja ei nähdä ja tiukan puolustustaistelun jälkeen Jymy nappaa todella tärkeän voiton Steelersistä ja kasvattaa pistetiliään 7 pisteeseen.

Vahvasti puolustuksessa luutinut Miika Pollari kommentoi ottelua pelin jälkeen ja nosti maalivahtipelin yhdeksi isoksi tekijäksi sunnuntai-illan voitossa:

”Hyvä treeniviikko alla, niin oli helppo lähteä luottavaisin mielin otteluun. Hermostuneen alun jälkeen alettiin ottamaan peliä paremmin haltuun vaihto vaihdolta. Mahtavan taistelun ja hyvän maalivahtipelin ansiosta elintärkeät kolme pinnaa Nurmoon. Hieno jatkaa tulevaan kotiotteluun.”

Jymyn seuraava peli pelataan tulevana lauantaina Nurmohallilla Oilersia vastaan. Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman katsojia, mutta ottelu on nähtävissä Ruudusta.