Jymy otti Nurmohallissa tiistaina puolivälieräsarjan toisen voittonsa M-Teamista otti paikkansa Divarin välieriin. Kiitos M-Team hienoista väännöistä! Välierissä vastaan asettuu Kirkkonummi Rangers.

Otteluraportit tarjoaa:
Seinäjoen Rengastien Reilu Rinki
Rengastie on Pohjanmaan kodin ja autoilun keskus!
Katso lisää: www.reilurinki.fi
Facebookissa: facebook.com/reilurinki/
Instagramissa: instagram.com/reilurinki/

Nurmon Jymy – M-Team ottelusarja 5-7, 4-3 ja, 6-4

Ennakkoon ottelupariin suosikkina lähtenyt Jymy sai tehdä täyden päivätyön kaataakseen hienosti pelanneen M-Team lopulta voitoin 2-1. Tässä otteluparissa kohtasivat Divari runkosarjan 1. ja 8. joten voidaan jälleen kerran kiitellä sarjan tasaisuutta ja yllätyksellisyyttä.

Jymyn ensimmäisen kotiottelun hermostuneisuus ja tietynlainen varovaisuus antoi M-Teamille saumat loistavan ottelusarjan pelanneen maalivahtinsa Marcel Straubhaarin johdolla ottaa kuskin paikka sarjan avausottelun jälkeen. Jymyleirissä ei kuitenkaan lamaannuttu vaan haluttiin tehdä asioita paremmin.

Roope Mutka pelasi huikean pelin Jymyn maalilla tiistain ratkaisupelissä. Kuva: Anita Jokilehto.

Vieraspelin avauserä Helsingissä oli paljon parempaa tekemistä, mutta tuonkin ottelun tekeminen alkoi muuttua Jymyn osalta passiivisemmaksi ottelun loppua kohti. M-Teamin tasoitus vain 2 sekuntia ennen virallisen peliajan loppua ja toisaalta Miko Saarelan laukoma jatkoaikaosuma veivät joukkuetta (ja kannattajia) nopeasti tuonteiden äärilaidasta toiseen.

Kolmanteen peliin palattiin taas kotoisalle Nurmohallille ja nyt nähtiin kokonaisuutena ehjin suoritus. Pelirohkeus oli taas astetta parempaa ja moni yksilö nosti pelillistä tasoaan ylöspäin nostaen samalla koko joukkueen tasoa voiton vaatimalle tasolle. M-Team puolusti tässäkin ottelussa ihailtavan tiiviisti ja iski vaarallisesti vastahyökkäyksistä pääosin kapteeninsa Antti Itkosen johdolla. Jymyn viisikoiden tekeminen oli kuitenkin selkeästi parasta tässä ottelussa ja Joona Kukon (1+2) sekä maalivahti Roope Mutkan johdolla Jymy ottaa toisen voiton ja paikan Divarin välieriin.

Mikä sitten ratkaisi ottelusarjan Jymylle? Kasvaminen. Jymy kasvoi joukkueena suuremmaksi ottelu ottelulta ja ansaitsi lopulta paikkansa välieriin.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli luonnollisesti tyytyväinen mies.
Ensiksikin kiitos M-Teamille hienosta sarjasta. Meillä oli nousujohteinen sarja. Aloitettiin vähän hitaasti ja varovasti. Parannettiin paljon toiseen peliin ja tänään oli kokonaisuutena mielestäni parasta Jymyä tässä sarjassa.

Yleisö näki tänään hienon ja jännittävän kamppailun. Ensimmäinen erä oli meiltä kypsä, toisessa erässä teimme välillä jotain muuta kuin olemme sopineet ja kolmatta erää ohjasi tunne. Pienten marginaalien sarja, jossa meidän leveämpi materiaali oli yksi ratkaiseva asia. Kaikki miehet laittoivat tänään itsensä likoon kentällä. Tästä on hyvä jatkaa.

Divarin välierissä Jymy saa vastaansa Kirkkonummi Rangersin. Välieräsarjan ensimmäinen taistelu pelataan lauantaina 14.3. Nurmohallilla, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. Välieräsarja pelataan paras kolmesta systeemillä.