Jymy haki Pirkkalasta 7-8 voiton ja otti upeasti Divarin runkosarjan voiton! Pirkkalaan oli lähtenyt oma-alotteisesti myös paljon Jymyn kannattajia ja joukkue tahtoo kiittää kaikkia mahtavasta kannustuksesta. Ensi lauantaina alkaakin sitten pudotuspelit Nurmohallilla ja vastustaja tulee Helsingistä.

Otteluraportit tarjoaa:
Seinäjoen Rengastien Reilu Rinki
Rengastie on Pohjanmaan kodin ja autoilun keskus!
Facebookissa: facebook.com/reilurinki/
Instagramissa: instagram.com/reilurinki/

Pirkat – Nurmon Jymy 7-8 (1-2, 1-2, 5-4)
– Ottelun tilastot

Ennakkoon ottelun kuvio oli hyvin selkeä. Yksikin piste Jymylle ja Divarin voittoa juhlii Nurmon Jymy, Pirkoille taasen riittäisi voitto varsinaisella peliajalla.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää menee Jymyn pienoisessa hallinnassa ja ottelu näyttää menevän vierailijoiden käsikirjoituksen mukaan. Varsinkin Tomi Takalan johtaman kentällisen hyökkäyspeli aiheuttaa Pirkoille paljon päänvaivaa ja Jymyn parin maalin johdossa kolmanteen erään. Kolmannessa erässä Pirkat tulevat vahvasti heti erän alussa ja tasoittavat pelin parin minuutin pelin jälkeen ja nousevat jo johtoonkin Tommi Aholan ylivoimamaalilla ajassa 47:06. Tässä vaiheessa peli näyttää kääntyvän Pirkoille, mutta Erik Härkösen kaukolaukauksen upottua sisään Jymy saa lisää virtaa siirtyen Jose Kivipellon ja Jonatan Tynkkysen maaleilla 5-7 johtoon ajassa 53:00. Pirkat ei kuitenkaan luovuta ja tulee vielä viime minuutilla tasoihin, mutta Miko Saarela iskee pallon tyhjiin ajassa 59:38 ja se on siinä. Nurmon Jymy on Divarin runkosarjan voittaja!!!

Jymyn parhaimmistoa oli ottelussa ehdottomasti maalivahti Roope Mutka, joka otti ottelussa 24 torjuntaa ja saalisti tehot 0+1.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho antoi tunnustusta joukkueelleen.
Kaksi erää todella hyvää ja kypsää pelaamista. Kolmannessa erässä Pirkat paransi peliään ja meille tuli hetkellinen heikompi jakso. Upea voittto saatiin kuitenkin kairattua. Arvostan itse runkosarjan voiton todella korkealle, upea runkosarja koko joukkueelta.

Kiitos myös isolle joukolle etelä-pohjalaisia, jotka olivat saapuneet kannattamaan meitä.

Divarin voittajana Jymy sai valita ensimmäisen kierroksen pudotuspelivastustajansa sijoilta 5-8 ja päätyi sijalle 8. sijoittuneeseen helsinkiläiseen M-Teamiin. Otteluparin ensimmäinen taistelu on la 7.3. klo 19:00 Nurmohallilla.