Jymy avasi pistetilinsä rankkaritappion myötä Vantaalla

Sunnuntai-illan ottelu Vantalla oli todella iso ottelu molemmille joukkueille, sillä molempien pistetili näytti ennen ottelua nollaa. Vauhdikas matsi tarjosi viihdettä yleisölle ja ratkaisua haettiin lopulta pitkän kaavan kautta.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Tiikerit – Jymy 5-4 vl (1-2, 2-1, 1-1)

Ensimmäinen erä lähtee vauhdikkaasti liikkeelle ja reilun kahden minuutin kohdalla kotijoukkue Tiikerit siirtyy 1-0 johtoon. Erän ensimmäisellä puoliskolla Jymy tulee tasoihin, kun Miko Saarela iskee pallon maaliin Tommi Hakalan syötöstä. Erä on rikkonainen ja hieman helpohkoja jäähyjä vihelletään molemmille joukkueille. Jymy pääsee kahden miehen ylivoimalle, kun Tiikerit ottaa aluksi 2 minuuttisen ja perään 5 minuuttisen. Kahden miehen ylivoima ei kuitenkaan tuo tulosta ja Jymyn Tommi Hakala joutuu rikkomaan jäähyn arvoisesti. Peli jatkuu tasavajaalla, jolloin Jymyn Hannu Palomäki vie vierasjoukkueen 1-2 johtoon, tähän syötön antaa puolustaja Vesa Salonen. Näissä lukemissa mennään myös ensimmäiselle erätauolle.

Eetu Puntasen laukaus teki tuhojaan myös Tikkurilassa.

Toinen erä on todella vauhdikasta päästä päähän peliä ja hyviä paikkoja tulee molempiin päihin. Ossi Lallukka ottaa todella isoja torjuntoja Jymyn maalinsuulla. Toisen erän alkupuolella nähdään koko ottelun yksi sykähdyttävimmistä hetkistä, kun Jymyn nuorisokenttä pääsee antamaan kulmavaparia hyökkäyspäässä. Pallo kierrätetään puolustaja Viljami Järvikankaan kautta liikkeen tehneelle Eetu Puntaselle, joka ampuu järjettömän kantin aivan yläkulmaan. Tilanne tässä vaiheessa Jymylle 1-3. Erän loppupuolella kotijoukkue pääsee kuitenkin ensin kaventamaan tilanteeksi 2-3 ja hetkeä myöhemmin ylivoimalla Tiikerit tasoittaa pelin 3-3.

Kolmas erä on edelleen vauhdikasta ja tiukkaa peliä, jossa paikkoja saadaan luotua paljon. Tiikerit pääsee erän alkupuolella 4-3 johtoon ja tilanne pysyy tiukkana loppupuolelle saakka. Reilu viisi minuuttia ennen päätössummeria, Jymyn ykköskenttä pääsee taas maalin makuun ja asialla on tehokas kaksikko Saarela-Hakala. Tommi Hakala löytää hienolla syötöllä takatolpalle juosseen Miko Saarelan, joka iskee pelin tasoihin. Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähdä ja viiden minuutin jatkoaika on varovaista kyttäämistä puolin ja toisin, joten ratkaisua jouduttiin hakemaan rankkareilla.

Rankkareissa nähdään tyylikkäitä osumia ja maalivahdeille ei paljoa jätetty palaa. Tiikerit ovat kuitenkin tehokkaampia voittolaukauskisassa lukemin 3-2. Jymy saa napattua ottelusta kauden avauspisteensä ja Tiikereille tästä ottelusta kaksi pistettä.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho kommentoi ottelua kaksijakoisena Jymyn osalta:

”Peli oli hallinnassamme ensimmäiset 30 minuuttia, sitten seurasi heikompi jakso. Tyytyväinen olen siihen, että nousimme kuitenkin tappiotilanteesta tasoihin.”

”Peli oli vauhdikasta molempiin suuntiin ja ottelu olisi voinut olla paikkojen valossa vielä maalirikkaampi. Hyökkäyspään pelaamiseen tarvitaan vielä terävyyttä ja puolustamiseen lisää tarkkuutta, niin saadaan käännettyä nämä pelit vielä voitoiksi.”

Kommentoi tässäkin ottelussa pirteästi esiintynyt Jymyn nuori puolustaja Eetu Puntanen.

”Oma pelaaminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Ensimmäisessä ottelussa alkujännityksen sai nopeasti pois ja nyt on saanut pelata itsevarmemmin ja luottavaisemmin.”

Jymyllä on edessään pieni huilijakso pelien osalta, kun seuraava matsi pelataan Nurmohallilla 24.10. OLS:a vastaan.

2020-10-05T14:11:26+00:00