Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella. Hyökkääjänä yleensä nähty, erittäin taitava Tynkkynen on todellinen allround-pelaaja, mikä luo lisää mahdollisuuksia Jymyn valmennukselle kokoonpanon suhteen.

Jonatan Tynkkynen jatkaa Jymyssä. Kuva: Anita Jokilehto.

Vuonna 1996 syntynyt Tynkkynen on pelannut Divaria Blue Foxissa, Limingassa sekä Jymyssä yhteensä 103 runkosarjan ottelua tehoilla 49+44=93. Salibandyliigaa miehellä on takana OLS:n riveissä 15 runkosarjan ottelua tehden niissä yhden maalin.

Jonatan Tynkkynen jatkaa todella mielellään juuri Jymyssä.
”Jatkosopimukseni oli suullisesti sovittu jo joulun maissa ja olin varma, että haluan jatkaa tässä hienossa seurassa. Meillä oli upea, mutta harmittavasti kesken jäänyt kausi takana joukkueen kanssa, mutta sille ei voi enää mitään.

Fiilis on tällä hetkellä aivan mahtava. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat aina olleet Salibandyliigassa ja mikä siitä tavoitteesta tekee vieläkin hienompaa on, että pääsee pelaamaan sitä tämän seuran kanssa.

Ensi kaudelle treenaaminen on jo aloitettu kuukausi sitten ja tuntuu, että kaikkien aikojen kausi on tulossa. Kovia vahvistuksia ja upeita persoonia astui taustalle vakituisesti, niin olen todella onnellinen tällä hetkellä tässä seurassa. En malta odottaa, että pääsee pelamaan taas yleisön eteen.”

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho kehuu Tynkkysen monipuolisuutta.
”Hienoa, että Jonatan jatkaa Jymyssä. Hänellä on kova halu kehittää koko ajan itseään ja on monipuolisuutensa ansiosta todella monikäyttöinen pelaaja meille.”

Osta nyt kausikortti Jymyn salibandyliigan kotiotteluihin!!!

Nurmon Jymyn julkistetut pelaajasopimukset
Tilanne 29.4.2020, suluissa edellinen seura ellei Jymy.

Maalivahdit
Ossi Lallukka

Puolustajat
Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)
Ville Rynnäs
Arttu Kukko
Vesa Salonen

Hyökkääjät
Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)
Didrik Lillas (Blue Fox)
Petteri Hämäläinen (SPV-A)
Erik Härkönen
Petro Rautio (SPV)
Oskari Kauppila
Jonatan Tynkkynen

Toimihenkilöt
Jarmo Eteläaho, päävalmentaja