Jymy pelaa jälleen tulevana lauantaina kotiottelun Nurmohallilla ja vastaan saapuu Westend Indians. Kotijoukkue Jymy nappasi viime lauantaina pelatussa kotiottelussa kauden avausvoittonsa, kun OLS kaatui lukemin 11-7. Alkukauden tehottomuus loisti poissaolollaan ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Jymy nosti voitollaan osakkeita sarjataulukossa ja on tällä hetkellä sijalla 11 neljällä pisteellään. Kotijoukkueen tehokkaimpana ja näin ollen Tupla+ -paitaa kantaa Tommi Hakala tehoin 2+6.

Vierasjoukkue Indians on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 8. Se on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä. Indians on ennakkoon yksi liigan vahvimmista joukkueista, vaikka alkukausi ei välttämättä ole ollut parasta mahdollista peliä. Vierasjoukkueen tehokkaimpana pelaajana alkukaudesta on ollut Aaro Astala tehoin 5+9.

#77 Miko Saarelan maalijyvä on ollut kohdillaan alkukaudesta. Kuva: Anita Jokilehto.

Lauantain vastustaja tulee olemaan Jymylle kova pala purtavaksi ja joukkueen on yletyttävä korkealle tasolle saadakseen ottelusta pisteitä itselleen. Luvassa on varmasti todella vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Viime viikon avausvoitto maistui joukkueelle, mutta nälkää jäi paljon tulevaan kamppailuun. Jymyn ykköspakkiparissa operoiva Miko Saarela pitää Indiansia haastavana vastustajana, mutta kertoo joukkueen itseluottamuksen kasvaneen OLS pelin jälkeen:

”Vastustaja tulee olemaan yksi F-liigan kovimmista. Indians on sellainen vastustaja, joka rokottaa surutta vastustajan virheistä. Oman tekemisen täytyy olla parasta mahdollista ja vielä siitäkin parempaa, jos halutaan pisteitä mukaan pelistä. Viime lauantaina OLS voitto toi roimasti itseluottamusta tekemiseen, joka tulee näkymään Indiansia vastaan.”

Saarela on aloittanut ensimmäisen liigakautensa hyvin ja onkin Jymyn toiseksi tehokkain pelaaja (4+1). Hän näkee sekä omassa että joukkueensa tekemisessä vielä paljon potentiaalia ja uskoo pelin paranevan kauden mittaan:

”Oma sopeutuminen on liiga vauhtiin sujunut mielestäni ihan hyvin. En kuitenkaan ole missään nimessä tyytyväinen vielä omaan tekemiseen, paljon pitää parantaa. Joukkueena olemme parantaneet tekemistä päivä päivältä. Tietyissä asioissa olemme vielä ”divari”-pohjalla. Joukkue on nälkäinen kehittymään, joten hyvällä tiellä ollaan.”

Nurmon Jymy vs. Westend Indians 31.10. klo 17.00 Nurmohallilla.
Otteluisäntä: Intersport Seinäjoki
>> Ottelun käsiohjelma löytyy täältä.

Liput ennakkoon: https://www.tiketti.fi/nurmon-jymy-2020-2021-kotiottelut-nurmohalli-nurmo-lippuja/71618?fbclid=IwAR1tcnvtikPUPkvTRNBKmGU_snT_QqnizzsvxIm4vfGswcM6uzwC6xyjow4

HUOM!

Koronarajoitusten vuoksi ottelun katsojakapasiteetti on 350 henkilöä. Kausikorttilaisten kiintiö on 150 henkilöä, seuran jäsenten kiintiö 50 ja lippuja myydään 150 kappaletta. Mahdollisia vapaita paikkoja kausikorttikiintiöstä myydään hallin ovelta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lipun ennakkoon tiketti.fi palvelusta.

Ottelussa on myös käytössä erityisjärjestelyt kulkemisen suhteen, sekä koko ottelun ajan katsojilla on oltava kasvomaski.

Lue turvallisuusohjeet: https://jymysalibandy.fi/uutiset/turvallisuusohjeet-jymyn-kotipeleissa-nurmohallilla/

Kausikorttilaisia pyydämme ilmoittautumaan otteluun ennakkoon: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeut49TYulSbWGMbj2n3GYK9V0luTUXvjNLOLXyRcWGw-WAA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Seuran jäsenten ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0ent26VlHiSZF2nwGonb2lublXdDJab_Jws8lxirTj6zSTg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0