Jymyn kotiottelu Nurmohallilla Indiansia vastaan ei tuonut pisteitä kotijoukkueelle. Indians oli odotetun vahva ja se rankaisi tylysti omista maalipaikoistaan.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Jymy – Indians 3-9 (1-2, 2-4, 0-3)

Katso ottelun lehdistötilaisuus

Jymy saa hienon startin ottelulle reilun kahden minuutin pelin jälkeen, kun Didrik Lillas iskee kotijoukkueen 1-0 johtoon. Lillas saa karvattua pallon Indiansin puolustukselta pyörityksen jälkeen ja karkaa puolittaiseen läpiajoon, josta hän iskee napakalla kudilla pallon Indians veskari Severi Hopsun jalkojen välistä maaliin.

Didrik Lillas iski ensimmäisen liigamaalinsa Indiansin verkkoon. Kuva: Anita Jokilehto.

Peli jatkuu tasaisena ja tilanteessa 1-0 erän loppupuolelle saakka, kunnes vierasjoukkueen Valtteri Kainulainen iskee pelin tasoihin ja pari minuuttia myöhemmin Niko Laiti vie vieraat 1-2 johtoon. Näissä lukemissa mennään ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän alkupuoliskolla kotijoukkue Jymy tulee tasoihin, kun Arttu Saari iskee Eetu Puntasen vedon irtopalat sisään. Tämän jälkeen vierasjoukkue Indians alkaa ottaa kuskin paikkaa ottelussa ja 2-3 johtomaali isketään vajaan neljän minuutin jälkeen Jymyn tasoituksesta. Indians tekee reiluun neljään minuuttiin kolme maalia ja karkaa ottelussa 2-5 johtoon. Jymy pääsee vielä kahden maalin päähän, kun Erik Härkönen ja Joona Kukko karkaavat 2vs1 hyökkäykseen. Härkönen toimittaa hienosti rystyllä pallon Kukolle, joka on nokikkain Hopsun kanssa ja iskee pallon kainalosta sisään. Tilanne 3-5, kun toista erää on jäljellä vajaa pari minuuttia. Indians kuitenkin kasvattaa vielä johtoaan, kun Valtteri Kainulainen pääsee rangaistuslaukauksesta iskemään tilanteeksi 3-6.

Kolmas erä alkaa vierasjoukkueen komennossa ja Indians karkaa erän alkupuolella jo 3-8 johtoon ja peli alkaa olla taputeltu. Kotijoukkue ei enää onnistu maalinteossa ja Indians iskee vielä erän loppuun ottelun lopputulokseksi 3-9 ja nappaa täydet kolme pistettä.

”Indians piti palloa hyvin ja me pääsimme aivan liian vähän pallolla heidän puolustusalueelle. Tuloksellisesti pysyimme pelissä mukana noin puoli ottelua, mutta sen jälkeen vastustaja karkasi.”

Kommentoi ottelua uransa ensimmäisen maalin liigatasolla tehnyt Didrik Lillas. Hän esiintyi pirteästi, mutta omien sanojensa mukaan paljon on vielä parannettavaa:

”Tämä oli tähän asti paras pelini liigassa. Kaikissa pelin osa-alueissa on vielä paljon parannettavaa, mutta opin koko ajan millainen peli on liigatasolla. Työnteko jatkuu!”

Jymyn pelit jatkuvat heti tiistaina Suomen Cupin pelillä Divari-joukkue Karhuja vastaan Porissa ja seuraava liigapeli pelataan keskiviikkona 11.11. vieraissa Welhoja vastaan. Nurmohallilla pelataan seuraavan kerran 29.11. Happeeta vastaan.