Tänään me kaikki jymyläiset ja Jymyn kannattajat saamme riemuita yhdessä mahtavasta joululahjasta – Eetu Sariola palaa jymynuttuun!!!

Tällä kaudella Oulun Luistinseurassa isossa roolissa Salibandyliigaa pelannut Sariola teki 15 pelaamassaan ottelussa tehot 2+1=3.

Valtavasta laukauksestaan tuttu Sariola tuo Jymyn peliin uuden viivapelotteen sekä lisävaihtoehtoja erikoistilannepelaamiseen.

Eetu Sariolan paluu on Jymylle mieluinen joululahja.

Eetu Sariola palaa Jymyyn innoissaan ja motivoituneena.
”Harmittavasti asiat menivät nyt sillä tavalla, että jouduin lähtemään hyvästä joukkueesta. Jymyyn palaaminen on kuin kotiin palaisi, pääsee tuttujen pelikavereiden kanssa pelaamaan. Tietenkin on mukavaa, että joukkueeseen on tullut paljon uusiakin kasvoja viime vuosilta. Todella hyvä meno on Jymyssä ollut tällä kaudella mitä on pelejä katsellut ja käynyt kesällä harjoituksissa.”

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho ottaa Eetun ilolla joukkueeseen.
”Eetun paluu on meille hieno uutinen. Saadaan tuttu pelaaja takaisin ja näkisin, että Eetun kautta saamme peliimme jälleen yhden lisäarvon lisää.”

Sariola on edustuskelpoinen heti Jymyn seuraavassa ottelussa EräViikingit Akatemiaa vastaan lauantaina 4.1.2020 klo 16.00 alkavassa kamppailussa.