Kiitos Harri Käpyaho 💙 Kuva: Kimmo Hautala

Yksi Jymy-ikoneista, Harri Käpyaho siirtyy II-divisioonassa pelaavaan ISB/Team Atriaan. 15-vuotiaana Jymyn V-divisioonassa pelanneen edustusjoukkueen maalivahtina aloittaneen ja 19 vuotta myöhemmin I-divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen hyökkääjänä lopettaneen Käpyahon ura on varmasti yksi ainutlaatuisimmista salibandyssä. Illasta toiseen ihailtavalla asenteella reenaava sekä pelaava Käpyaho on nähnyt vuosien saatossa Jymyn ala- ja ylämäet ja omaa todella suuren Jymysydämen 💙.

Kaudella 2017-18 kävimme Hassen kanssa pitkän keskustelun miehen urasta ja Nurmon Jymystä. Video on katseltavissa >> Facebookissa

Vaikka mies lähtee Jymystä, niin Jymy ei lähde miehestä. Mies lupaa, että jatkossa hänet löydetään myös Jymyn peleissä fanina katsomossa, kannustamassa Jymyä menestykseen.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. 15-vuotiaana tulin Nurmon Jymyn edustukseen ja 19 vuotta myöhemmin on aika päättää tuo tarina. Viimeisen kolmen kauden aikana on ollut melkoista tunteiden vuoristorataa ja olen nähnyt divarin sekä vuoren huipulta, että aallonpohjasta. Ensimmäisen divarikauden nappikausi, toisen loukkaantuminen ja kolmannen kauden kuntopyöräily penkin päässä. Hienoja pelimiehiä ja joukkuekavereita on mahtunut matkaan ja saanut ison määrän ystäviä. Matka jatkuu samoissa väreissä, mutta uudessa seurassa.

Harspo10 kiittää ja kuittaa 👊💙

Nurmon Jymy salibandy kiittää:
#10 – Harri Käpyaho