Jymyä II-divisioonassa aiemmin edustanut Hannes Hannula vahvistaa loppukauden Jymyn maalivahtiosastoa. Vielä viime kaudella SPV:n paidassa torjunut Hannula on pelannut 65 runkosarjan liigaottelua SPV:n paidassa ja 26 divarin runkosarjan ottelua SB Vaasan paidassa.

Hannula on innoissaan mahdollisuudesta päästä taas Jymyn maalinsuulle.
Hienoa tietysti, että pääsee pienen tauon jälkeen iskeen häkin päähän taas ja nauttimaan rakkaasta salibandystä. Olen totta kai innoissani, että tälläinen mahdollisuus siunaantui. Jymyä oon seuraillut sivusta aktiivisesti tällä kaudella ja sielä on tosi hieno, energinen, nuori jengi jonka matkaan on hieno päästä! Innolla odotan tulevia pelejä.

Vaikka mies on alkukauden pelannut kenttäpelaajana(!) III-divisioonan Munakan Urheilijoissa, on tatsi maalivahdin hommiin tallella.
”Olen käynyt ahkerasti paikkailemassa paikallisten seurojen maalivahteja aina tuon tuolloin tässä kun tarvetta on ollut… Pelaillut välillä vähä kentälläkin alasarjoissa ja puulaakeissa. Salibandyhän on kuulemma ”hyvvöö liikuntaa” 😁 eräs pohjoisen mies tapas sanoa…

Hannula on pelikelpoinen jo tulevan viikonlopun Josba & O2-Jyväskylä peleissä.