Limingan Niittomiesten maalinsuulla Divarissa torjunut Aki Karjalainen siirtyy ensi kaudeksi Nurmon Jymyn paitaan! Nuoresta iästä huolimatta, kokemusta Divarissa ykkösveskarina löytyy jo useamman kauden ajan ja mies on noussut sarjan ehdottomaan kärkeen. Aki oli myös vuonna 2021 U19 maajoukkueen mukana voittamassa MM hopeaa.

”Olen todella innoissani uuteen haasteeseen lähdettäessä! Jymy on antanut alusta asti selkeän viestin siitä, että rohkeasti lähdetään toimintaa kehittämään ja haastamaan ensi kauden jengejä. Halu ja motivaatio kehittymiseen on niin itselläni kuin seurallakin tapissa, mikä teki siirrosta luonnollisen. Uskon, että tulevan kauden Jymy tulee olemaan vahvin Jymy, mitä on koskaan nähty! 💪💙”

– Aki Karjalainen

”Akia vastaan tuli pelattua jo oman pelaajaurani aikana. Silloin hän oli nuori poika, mutta potentiaali ja intohimo huokui Akista jo silloin. Olemme tarkkailleet Akin toimintaa jo muutaman kauden ajan. Molemmat olimme yhtä vakuuttuneita siitä että nyt on hyvä aika ottaa seuraava askel uralla ja kokea miltä vauhti F-Liigassa näyttää. Ylpeänä tarjoamme tämän mahdollisuuden Akille ja hänen uralleen.”

– Olli-Jussi Sariola, Manageri

📷: @lassikarvonen_sport