Odotettavissa on kuuma puolivälieräsarja Jymyn ja M-Teamin välillä. Kumpikin voitti toisensa runkosarjassa ja tahto välieriin on molemmissa leireissä erittäin kova. Ennakon lopussa hieman infoa ottelun järjestelyistä.

Nurmon Jymy – M-Team
La 7.3.2020 klo 19:00, Nurmohalli
Otteluisäntä: www.toysanspsaatio.fi
Ottelun käsiohjelma
M-Teamin kotisivut

Ottelun puoliajalla esiintyy Jymyn jumppareiden Estelle joukkuevoimisteluryhmä.

Runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittunut M-Team Helsingistä tulee haastamaan Jymyn vahvasti. Vaikka helsinkiläiset voittivat viimeisestä kuudesta runkosarjan ottelustaan vain yhden, se olikin sitten Nurmossa lukemin 8-13. Tiiviiseen puolustuspeliinsä luottavat helsinkiläiset ovat saaneet loppukaudeksi riveihinsä myös jymyläisille tutun herrasmiehen, Martti Lamminmäen. Runkosarjassa molemmat joukkueet voittivat keskinäisen vieraspelinsä.

M-Teamin paras pistemies runkosarjassa oli Sampo Laukkala tehoilla 26+11=37, maalivahdeista eniten pelannut Marcel Straubhaar torjui runkosarjassa palloja 75.08% varmuudella.

Jymy lähtee ottelusarjaan hyvistä lähtökohdista, sillä runkosarjan lopussa napsui voittoja kovista joukkueista ja joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä. Edellinen kohtaaminen M-Teamin kanssa Nurmohallissa oli sitä luokkaa kotijoukkueelta, ettei sopivaa kiukkua tulevaan kohtaamiseen tarvitse kovin kaukaa hakea. Tällä kertaa Jymy tulee varmasti olemaan hereillä alusta asti, siksi kova tahto joukkueen sisällä on näitä otteluita voittaa. Tule lauantaina ajoissa Nurmohallille, nyt alkaa kevään odotetut pudotuspelit!!!

Jymyn parhaat pistemiehet runkosarjassa olivat Erik Härkönen (33+13=46) sekä joukkueen kapteeni Hannu Palomäki (22+24=46), maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti runkosarjassa oli 78.01%, Roope Mutkan 76.56% ja Joonas Viitalan 76.19%.

Kapteeni Palomäki (kesk.) joukkueineen on valmiina pudotuspeleihin. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho mukaan Jymyn lähtökohdat tulevaan viikonloppuun ovat hyvät.
Kauden kohokohta eli pudotuspelit alkavat. Lähtökohdat lauantaina alkavaan sarjaan ovat hyvät, voitimme kolme kärkijoukkuetta runkosarjan lopussa ja joukkueen terveystilanne on hyvä.

Ollaan puhuttu joukkueen kanssa muutamien pikkuasioiden parantamisesta pelissä. Lähdemme parantamaan niitä ja muuten luotetaan koko runkosarjan ajan olleisiin vahvuuksiimme. Helpolla tästä sarjasta ei jatkoon mennä, mutta se on tietenkin ainoa päämäärämme.”

Jymyn kapteeni Hannu Palomäki on valmiina pelaajan juhla-aikaan.
Puolivälierät tarkoittaa pelaajan, taustojen sekä katsojien kannalta juhla-aikaa. Itse odotan joukkueelta vahvaa suorittamista ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Nyt mennään tulos tai ulos mentaliteetilla. Vastus on kova, ja niin tässä vaiheessa kuuluukin olla. Tuuhan säkin hallille, pistetään Nurmoo sekaisin!

PLAYOFFS 2020 – OTTELUN JÄRJESTELYISTÄ!!!

Lauantaina kun tulet paikalle, niin kaino pyyntö on tasaraha. Lipunmyynti nopeutuu paljon ja saadaan kaikki ajoissa sisään. Korttimaksukin on tietysti käytössä. Tule ajoissa, jos mahdollista. Näin saamme porrastettua ruuhkaa lipunmyynnissä.

Nurmohallin parkkipaikka on rajallinen, joten kannattaa miettiä autoa koulukeskuksen pihaan, josta pari sataa metriä kävelyä.

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä, tehdään yhdessä hieno tapahtuma!

Liput otteluun:
Aikuiset & yli 12v. 12,- | Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja 8-12-vuotiaat 8,- | Kausikortilla ja S-etukortilla -2€ alennus aikuisten lipusta | Alle 7v. ilmaiseksi | Perhelippu sis. 2 kpl aikuinen ja 2 kpl alle 12v. lasta 25€ | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.

Seuran juniorit pelipaita päällä ilmaiseksi.
Kausikortit ja vapaaliput eivät käy pudotuspeleissä.

Tervetuloa pudotuspelien tunnelmaan Nurmohallille!