Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Otteluennakko Jymy – Steelers

Jymyn liigakauden ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina Nurmohallilla. Kausi aloitettiin sunnuntaina Espoossa ja pisteet jäivät kotijoukkueelle numeroin 6-3. Ennakkoon tuleva ottelu Steelersiä vastaan on sellainen, josta Jymyn olisi raavittava pisteitä itselleen.

Steelers sai napattua kauden avauksesta yhden pisteen, kun se hävisi TPS:lle jatkoajalla 2-3. Jymyn tuleva vastustaja ei ole läheskään niin nimekäs, kuin ensimmäinen vastustaja, mutta korkean työmoraalin omaava joukkue ei tule olemaan helppo vastustaja. Steelersin maalinsuulla nähtäneen pohjanmaalaiselle yleisölle tuttu maajoukkueen veskari Eero Kosonen.

Jymyn kapteeni Arttu Kukko ennakoi Steelers ottelua perjantai-illan trillerinä, joka on Jymylle oiva mahdollisuus avata pistetili haastavan kauden avausvastustajan jälkeen. ”Kiva on päästä pitkästä aikaa pelaamaan Nurmohallille ja peli on meille tärkeä, kun varsinkin kotona pisteitä on haalittava.”

Oilers peli oli Jymyltä hyvää tekemistä ja mahdollisuudet pisteisiin oli käsillä, vaikka ennakkoon tästä pelistä ei Jymylle monikaan pisteitä arvioinut. Tappioon ei todellakaan joukkueessa tyydytä ja se jätti nälkää joukkueeseen. Steelers peli on iso mahdollisuus näyttää Jymyn potentiaali tällä kaudella.

Samaa mieltä perjantain ottelusta on myös Jymyn hyökkääjä Jussi Lassila. ”Odottavaiset fiilikset perjantain peliin. Koko joukkueella on varmasti nälkää sunnuntain tappion jälkeen ja näytön halua osoittaa kotiyleisölle, että kuulumme tähän sarjaan.”

Lassila nostaa perjantain vastustajan yhdeksi kauden päävastustajista, josta täydet kolme pistettä on tultava. ”Tämä edellyttää onnistunutta ja viimeiseen asti taistelevaa kotijoukkuetta.”

”Odotan vauhdikasta ottelua, jossa kaksi fyysistä joukkuetta tulee taistelemaan pisteistä. Varmasti yleisölle mieleinen salibandyottelu siis tulossa.” Lassila päättää, johon on helppo yhtyä ja viihdettä ottelu varmasti tarjoaa kotiyleisölle.

Nurmon Jymy vs. Steelers 25.9. klo 18.30 Nurmohallilla. Liput ennakkoon: https://www.tiketti.fi/nurmon-jymy-2020-2021-kotiottelut-nurmohalli-nurmo-lippuja/71618

Turvallisuusohjeet Jymyn kotipeleissä Nurmohallilla

Vallitsevan koronaviruspandemian johdosta, kotiotteluissamme on käytössä erikoisjärjestelyt turvallisuuden takaamiseksi. Muutokset koskevat mm. sisäänkäyntiä ja liikkumista hallilla. Myös katsojalukumäärää on rajoitettu, jotta voimme taata riittävän turvavälin katsojien välillä ja siten turvallisen osallistumisen ottelutapahtumiimme.

Kausikorttilaiset:

Kausikorttilaisena tule paikalle viimeistään 30min ennen ottelun alkua varmistaaksesi istumapaikan ja paikan kiintiössä, joka on kausikorttilaisten osalta 150 (50 per lohko).

Lipunmyynti:

Suosittelemme ostamaan lipun etukäteen tiketti.fi palvelusta. Ovelta myydään lippuja ja tarvittaessa ne liput, jotka jäävät kausikorttikiintiöstä jäljelle. Lipunmyyntipiste sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä (kuva). Lipunmyynnissä käytössä ainoastaan korttimaksu.

Kulku katsomoon:

Kulku katsomoon tapahtuu juoksuradan päädyssä olevasta pääsisäänkäynnistä (kuva). VIP-vieraat sekä seuran jäsenet kulkevat hallin pääoven kautta. Kentän päädystä kulkevat vain VIP-vieraat omille paikoilleen ennen ottelun alkua. Otamme katsojat sisään lohkoittain (kuva): A, B ja C.
Käytössä ei ole numeroituja paikkoja, mutta pidäthän saman istumapaikan koko ottelutapahtuman ajan. Samassa perheessä/seurueessa tulevat katsojat voivat istua vierekkäin, mutta toisiin seurueisiin jätetään kahden paikan väli.

WC:t löytyvät pääkatsomon pienliikuntatilasta ja seuran jäsenille aulasta.

-Älä tule paikalle oireisena!
-Pidä huolta käsihygieniasta, pese käsiä ja käytä käsidesiä.
-Kasvomaskia emme velvoita käyttämään, mutta suosittelemme sen käyttöä.
-Pidä riittävä turvaväli toisiin katsojiin, koko ottelutapahtuman ajan.

Turvallisuusohjeet ovat käytössä toistaiseksi ja seuraamme virallista linjaa tapahtumien järjestämiseen liittyvien rajoitusten osalta. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

 

 

Go to Top