Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotipelit vähenee – lauantaina kohdataan SB Vantaa!

Jymyllä on divarin runkosarjassa seitsemän peliä jäljellä ja niistä vain kolme on kotoisalla Nurmohallilla. Lauantaina koittaa niistä ensimmäinen SB Vantaan saapuessa Nurmohallille. Syyskierroksella Jymy haki Vantaalta selkeän 3-11 voiton, eikä tuossa ottelussa ollut voittajasta missään vaiheessa epäselvyyttä. Se oli kuitenkin syksyllä se ja nyt taistellaan molemmille tärkeistä pisteistä.

Nurmon Jymy – SB Vantaa
La 25.1.2020 klo 16:00, Nurmohalli
Otteluisäntinä:
Talotekniikka Koivuluoma
Helatukku

SB Vantaan kotisivut

Neljän ottelun tappiokierteessä riutuva SB Vantaa saapuu Nurmohallille vain ja ainoastaan voitto mielessä, sillä suoran putoajan kamppailusta on pikku hiljaa muodostumassa vantaalaisten ja Loviisan kaksinkamppailu. SB Vantaa on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja (96) ja päästänyt ylivoimaisesti eniten (146). Viime viikonloppu ei vantaalaisilta putkeen mennyt, sillä joukkue hävisi molemmat pelinsä lukemin 8-2.

SB Vantaan paras pistemies on alkukaudesta ollut Asko Santero, joka on viimeistellyt 17 pelaamassaan ottelussa tehot 23+12=35, maalivahdeista eniten pelanneen Niilo Nevalaisen torjuntaprosentti on 74.47%.

Yksin sarjakärkeen palanneelle Jymyllekään ei lauantaina kelpaa kuin voitto. Koovee ja Liminka hengittävät niskaan ja kaikki pisteet ovat loppukaudesta tärkeitä sarjasijoituksen kannalta, sillä niin tasainen on divari jälleen kerran. Viime viikonloppuna Jymy kokosi hienosti rivinsä lauantain tappion jälkeen ja palasi voittokantaan sunnuntaina Joensuussa ehjällä pelillä. Minkälainen tornado pyöriikään Nurmohallissa lauantaina, tervetuloa katsomaan!

Jymyn parhaat pistemiehet ovat Erik Härkönen tehoilla 22+11=33 sekä samoissa pisteissä oleva, sisäisen syöttelijänsä tällä kaudella löytänyt Jose Kivipelto (17+16=33), maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 76.58%, Roope Mutkan 75.59% ja Joonas Viitalan 75.00%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho palaa taas mielellään kotoisalle Nurmohallille.
Mukava päästä taas pelaamaan Nurmohallille. Viikon treeneissä on yritetty löytää raikkaus tekemiseen pitkän viime viikonlopun reissun jäljiltä. Lähdetään olemaan aktiivisia pallottomina ja pallollisina taas kerran.

Jymyn nuori hyökkääjä Tomi Takala ei anna sarjataulukon hämätä.
Jännittävä peli tulossa, kaverilla on hyvin liikkuva joukkue. Vantaalla onnistuivat hyödyntämään meidän virheitä, joten minkäänlaiseen ylimielisyyteen ei ole varaa.

 

Go to Top