Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

SUNNUNTAINA JYMY-PÄIVÄ!

Sunnuntain JYMY-päivä alkaa Jymy – Merikoski miesten divaripelillä. Jymyn jumpparit tuo sunnuntaina Nurmohallille kaksi edustusjoukkuettaan ja niistä Avella esiintyy salibandyottelun erätauolla. Illemmalla,  klo 17:00 Jymy kohtaa lentopallon naisten Mestaruusliiga ottelussa LP Vampulan.

Ostaessasi jompaan kumpaan sunnuntain Jymy-päivän peliin lipun, pääset sillä ilmaiseksi myös toiseen peliin. Myös joukkueiden kausikortit käyvät molemmissa sunnuntain peleissä.

JYMY-päivänä koko Jymyn lajikirjo on esillä, lisätietoja ja ohjelmaa: https://nurmonjymy.fi

Sarjanousija Merikoski SBT on pelannut vahvan alkukauden ja on ennen viikonlopun pelejä sarjataulukossa sijalla viisi. Joukkueen tehot on kerääntynyt varsin kapealle ryhmälle, ja varsinkin kaksikon Vesa Heikkinen (12+30=42) & Mika Heiskanen (26+12=38) kanssa jymyläiset saavat olla todella varuillaan.

Merikosken tehokkain pelaaja on tosiaan tällä hetkellä 18 pelissä 12+30=42 tehopistettä kerännyt Vesa Heikkinen, joka on koko sarjan pistepörssissä toisena. Maalivahdeista Sami Yli-Korpela on poiminut palloja 79.20% varmuudella.

Jymyn pörssikärjessä on (18 peliä) Jonatan Tynkkynen tehoilla 9+12=21, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut Jymyn maalinsuulla 74.90% varmuudella.

Jymyn kasvatti, päävalmentaja Jarmo Eteläaho arvostaa Merikosken kovaa alkukautta.
Merikoski on pelannut todella vahvan kauden. Joukkueen ykköskenttä on sarjan parhaimmistoa, varsinkin kääntöpelissä. Ollaan pallon kanssa huolellisia ja käytetään omat paikkamme niin ollaan vahvoilla.”

Puolustaja Miko Saarela odottaa tiukkaa ottelua Merikoskea vastaan.
Merikoskea vastaan saadaan vääntää varmasti tiukka matsi. Viime peli Oulussa taisi ratketa ihan loppuminuuteilla. Me tiedämme Merikosken vahvuudet ja valmistaudumme peliin niin hyvin, että he eivät pysty vahvuuksia käyttämään. Mukava lähteä peliin haastajan roolista, se rooli on ollut Jymylle aina hyvä. Omalla hyvällä pelillä pisteet jää pomminvarmasti Nurmoon, mutta se vaatii duunia.”

Sunnuntai on myös JYMY-päivä. Mitä se merkitsee Jymyn omalle kasvatille Miko Saarelalle?
Jymy on minulle tärkeä kotiseura. 8-vuotiaana kun hyppäsin Jukka ”Jude” Tervon pallokerhoon, en ole päivääkään katunut. Hieno seura, täynnä hienoja persoonia. Joidenkin kanssa on saanut hengailla jo yli 10-vuotta esimerkiksi Vienolan Arton. Jymy on tehny hienoja työtä salibandyn parissa, mutta ei ole syytä unohtaa hyvin tehtyä työtä esimerkiksi pesäpallon ja lentopallon saralla.

 

 

LIPUT Jymyn kotiotteluihin: Aikuiset & yli 12v. 10,- | NURMO-paidalla 8,- | Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8,- | 7-12-vuotiaat 5,- | JymyJussien kausikortilla 5,- | K-Market Nurmo, Uppa tai Ruukintien ostokuitilla 5,- | Lähitapiola TerveysHelppi Appilla 5,- | Appi ladattavissa App ja Google Play Storessa | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!