Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Perjantai-iltana kärkikamppailu Nurmohallilla!

Todellista perjantai-illan huumaa on koettavissa Nurmohallilla Prime Time aikaan klo 18.30 alkavassa Divarin kärkikamppailussa Jymy-Koovee. Sarjaa on jäljellä enää kolme kierrosta ja tämä on sarjaa johtavalle Jymylle viimeinen kotipeli runkosarjassa. Ottelutapahtuma järjestetään ysäri -teemalla, joten voit halutessasi pukeutua peliin teeman mukaisesti, parhaat palkitaan!

Nurmon Jymy – Koovee
Pe 21.2.2020 klo 18:30, Nurmohalli
Otteluisäntänä: Seinäjoen Kuninkuusravit 2020

Sarjakolmonen Tampereen Koovee on ollut odotetun kova Latvian maajoukkuemiehen, Divarin joulukuun pelaajaksi valitun Peteris Treksen johdolla. Juuri Trekse ratkaisikin joukkueiden keskinäisen pelin syyskaudella Tampereella tehden upean jatkoaikamaalin ilmaveivillä. Kooveen valmennuksesta vastaa myös nurmolaisille tuttu mies, sillä pelaajaurallaan hyökkääjänä Jymyä edustanut Arto Riihimäki on tehnyt jymypaidassa runkosarjassa tehot 11+7=18.

Kooveen kotisivut

Kooveen paras pistemies on Peteris Trekse, joka on viimeistellyt 23 pelaamassaan ottelussa tehot 18+22=40, maalivahdeista eniten pelanneen Antti Kortetmaan torjuntaprosentti on 78.64%.

M-Team pelistä on otettu oppia ja Jymyn leirissä lähdetään nöyrästi ja suurella sydämellä taistelemaan pisteistä perjantaina. Joukkueella on runkosarjassa enää kolme ottelua jäljellä ja kaikki tällä hetkellä sarjan TOP-4 sisällä olevia joukkueita vastaan, eli ns. pudotuspeli maalauksia voidaan alkaa kasvoihin jo virittelemään. Huippuottelu tiedossa, ysäri -teemaa ja sen mukaista musaa ja pukeutumista, perjantai-ilta ja Prime Time, Glow Dance Studio tanssiesitys erätauolla. Ai-ai, nyt perjantaina porukalla Nurmohallille viihtymään huippusalibandyn parissa!!!

Jymyn paras pistemies on Hannu Palomäki tehoilla 22+23=45, maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 76.06%, Roope Mutkan 75.75% ja Joonas Viitalan 76.19%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho uskoo perjantaina kentällä olevan taistelevan Jymyn.
Erittäin mielenkiintoinen peli edessä. Syksyn matsi Tampereella oli todella vauhdikas ja viihdyttävä. Meillä ison parannuksen paikka kotiyleisön edessä viime viikonlopusta. Uskon vahvasti, että nähdään jälleen todella taisteleva ja liikkuva Jymy askissa. Toivottavasti saadaan perjantai-illan huumaan mukaan paljon yleisöä.

Jymyn manageri Olli-Jussi Sariolan mukaan Jymyn kausi on edennyt suunnitelmien mukaan.
Kulunut kausi on ollut tuloksellisesti lähes täydellinen. Tietysti, jos mennään tähän hetkeen, on joukkueella vielä hurjasti potentiaalia ja varmasti varaa vielä parantaa omaa pelillistä sisältöä. Pudotuspeleissä pelin henki muuttuu täysin ja myös psyykkisen puolen vahvuudet korostuvat entisestään. Kauden alkaessa otimme tavoitteeksi runkosarjan voiton ja siihen tavoitteeseen ollaan aikataulussa.

Meidän pudotuspelit alkavat tästä perjantain ottelusta. Kolme tärkeää ja kovaa ottelua vielä runkosarjaa jäljellä. Näissä otteluissa tullaan taistelemaan kovista panoksista ja ottelut ovat hyvää harjoitusta pudotuspelejä ajatellen. Joukkueen selkeä tavoite on voittaa runkosarja ja siten päästä kotietuun käsiksi mahdollisimman pitkälle kevääseen. Loppukauden osalta tavoite on mennä ottelu kerrallaan ja katsotaan sitten mihin se riittää, kun annamme kaikkemme Jymy-logon eteen. Parhaimmassa tapauksessa saamme juhlia jotain muuta, kuin sarjapaikan varmistumista viimeisen ottelun jälkeen.