Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Perinteikäs Josba Joensuusta on aloittanut kauden kahdella kotipelillä, voitolla paikalliskamppailija NST Lappeenrannasta ja tappiolla Loviisalle. Ovi kävi Joensuussa kesän aikana molempiin suuntiin ja onkin mielenkiintoista nähdä, mihin kuntoon Josba legenda Antti Ruokonen muun valmennusjohdon kanssa on Josban pelin näin alkusyksystä saanut.

Josban paras pistemies (2 peliä) on kahden pelin jälkeen Aleksi Matikainen tehoilla 3+1 ja maalinsuun on tilkinnyt Tuomas Tokila 76.27% varmuudella.

Jymyllä vastaavat ovat (3 peliä) neljän pisteen miehet Eetu Sariola 4+0 sekä Sami Kujala 2+2, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut palloja 77.19% varmuudella.

Päävalmentaja Eteläaho uskoo Joensuulaisilta jalkaa löytyvän.
Josba on muuttunut viime kaudesta aika paljon, joten hirveästi ei ole ennakkotietoa olemassa. Sen kuitenkin uskon, että on varmasti edelleen hyvin liikkuva joukkue.”

Jymyn oma kasvatti Lauri Lehtimäki on valmiina Josban kaatoon. Kuva: Kimmo Hautala.

Jymyn oma kasvatti Lauri Lehtimäki uskoo joukkueen parantavan peliään.
Tuplaviikonloppu edessä ja voittojen tiellä olisi tarkoitus jatkaa voitetun M-Team -ottelun jälkeen. Josba on rutinoitunut pääsarjajoukkue, joten helpolla ei mitään tulla saamaan. Meillä on joukkueena vielä paljon parannettavaa jokaisella pelin osa-alueella, toivottavasti lauantaina nähdään taas astetta parempi Jymy!”

Nurmon Jymy – Josba (Joensuu)
Lauantaina 29.9.2018 klo 13:00, Nurmohalli
Josban kotisivut

LIPUT otteluun: Aikuiset & yli 12v. 10,- | NURMO-paidalla 8,- | Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8,- | 7-12-vuotiaat 5,- | JymyJussien kausikortilla 5,- | K-Market Nurmo, Uppa tai Ruukintien ostokuitilla 5,- | Lähitapiola Terveyshelppi Appilla 5,- (Appi ladattavissa App ja Google Play Storessa) | Alle 7v. ilmaiseksi
Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!
 
Ottelussa myynnissä NURMO -paidat (20€).
Käteis- tai korttimaksu.
 
HOX!!! Vierasjoukkueen kannattajat sekä Jymyn kaukofanit!!!
Ottelu on katsottavissa LIVENÄ myös http://kepit.tv/ kautta.
Lähetys maksaa 5€.