Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

KAUDEN AVAUSTARJOUS!!!
Näe molemmat viikonlopun ottelut yhteishintaan 15€
(La 14.9. FBC Turku ja Su 15.9. Rangers)

Nurmon Jymy – FBC Turku
La 14.9.2019 klo 16:00, Nurmohalli
Otteluisäntä: K-Market Lapua

Erätauolla ohjelmaa, kilpailuja!

Lauantaina ennen peliä, klo 14.30-15.30 on Jymyn juniorit esittelemässä junioritoimintaa hallin pihassa. Paikalla maali ja laukaisututka, mailoja saa myös lainaan.

Liput otteluun: Aikuiset & yli 12v. 10,- | S-etukortilla 2€ alennus aikuisten lipusta | Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä 7-12-vuotiaat 6,- | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.

Ottelussa myynnissä myös NURMO -paidat (20€), NURMO -hiirimatot (10€) sekä Jymypyyhkeet (9€). Käteis- tai korttimaksu.

FBC Turku kotisivut

Vierasjoukkue FBC Turku on viime kauden tapaan yksi sarjan selkeistä suosikeista. Joukkue on vahvistunut entisestään ja onkin todella kova haaste Jymylle sarja-avauksessa.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan FBC on jälleen sarjan suursuosikki.
FBC on yksi sarjan suursuosikeista. Heillä on erittäin laadukas pelaajamateriaali divaritasolle. Yritetään saada pojille lataus kohdalle kauden avaukseen.

Joukkueen kokenutta kapteenia Hannu Palomäkeäkin hieman jännittää kauden kynnyksellä.
Kovasti jo jännittää kauden ensimmäiset viralliset pelit. Mitä ollaan opittu, mitä uudet vahvistukset tuo tullessaan ja ennen kaikkea mikä on joukkueena pelaaminen. Kova ja kokenut vastustaja tulossa heti kärkeen vastaan. Mutta tarkoitushan on jättää nöyristelyt pois ja kammeta hyvä lopputulos. Tämä tarkoittaa tietty pisteitä Nurmoohin.