Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Jymy kohtaa OLS:n lauantaina Nurmohallilla

Jymy kohtaa lauantaina kauden toisessa kotiottelussaan Oulun Luistinseuran. Vallitseva koronatilanne muovasi hieman otteluohjelmaa ja Kokkolassa pelattava Happee ottelu siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan. Näin ollen Jymyllä on ollut lähes kolmen viikon tauko peleistä. Lauantain vastustaja OLS pelasi edellisen ottelunsa 11.10. SPV:ä vastaan, josta ei pisteitä tullut, kun vierasjoukkue SPV voitti Oulussa pelatun ottelun selkein numeroin 2-7.

Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoituskaudella, kun Jymy isännöi ottelua syyskuun alkupuolella Nurmohallilla. Tuolloin pelattiin vauhdikas ja tasainen ottelu, jossa ratkaisua haettiin lopulta voittolaukauskisassa ja OLS nappasi voiton numeroin 3-4.

Odotettavissa on jälleen vauhdikas ja tasainen ottelu, josta molemmat joukkueet lähtevät nälkäisinä hakemaan tärkeitä pisteitä. Jymy on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 13 yhdellä pisteellään ja OLS sijalla 11 kolmella pisteellään. Kolmen pisteen voitto kotijoukkueelle tarkoittaisi nousua OLS:n ohi sarjataulukossa.

Jymyn riveistä löytyy oululaisille tuttu hyökkääjä, kun OLS:n kasvatti Petro Rautio operoi nykyisin Nurmossa. Rautio on jo pelannut vanhaa seuraansa vastaan Seinäjoen Peliveljien paidassa, mutta tutut kasvot vastapuolella tuo miehelle oman pienen lisämausteen otteluun.

”Pitkästä aikaa mukava päästä pelaamaan, vielä kun tulee tuttuja vierailemaan niin aina mukavampaa.”

Vaikka arvostusta löytyy edelleen OLS:a kohtaan, keltasininen sydän on vaihtunut nurmonsiniseen.

”Kasvattajaseura on tietenkin aina itselleni tärkeä, mutta nyt yritetään parhaan mukaan heittää keltasinisten rattaisiin kapuloita.”

Jymyn tehokkain pistemies tähän mennessä on hyökkääjä Tommi Hakala tehoin 2+4 ja näin ollen kantaa yllään Tupla+ -paitaa. Hakalan ”tutkapariksi” alkukaudesta on löytynyt ykköskentän puolustaja Miko Saarela tehoin 4+1. OLS:n tehokkain pelaaja ja Tupla+ -paidalla pelaava on hyökkääjä Asla Veteläinen tehoin 4+2.

Nurmon Jymy vs. OLS 24.10. klo 17.00 Nurmohallilla.
Otteluisäntänä: Fressi Seinäjoki

Liput ennakkoon: https://www.tiketti.fi/nurmon-jymy-2020-2021-kotiottelut-nurmohalli-nurmo-lippuja/71618

HUOM!

Koronarajoitusten vuoksi ottelun katsojakapasiteetti on 300 henkilöä. Kausikorttilaisten kiintiö on 150 henkilöä, seuran jäsenten kiintiö 50 ja lippuja myydään 100 kappaletta. Mahdollisia vapaita paikkoja kausikorttikiintiöstä myydään hallin ovelta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lipun ennakkoon tiketti.fi palvelusta.

Ottelussa on myös käytössä erityisjärjestelyt kulkemisen suhteen, sekä koko ottelun ajan katsojilla on oltava kasvomaski.

Lue turvallisuusohjeet: https://jymysalibandy.fi/uutiset/turvallisuusohjeet-jymyn-kotipeleissa-nurmohallilla/

Kausikorttilaisia sekä seuran jäseniä pyydämme ilmoittautumaan otteluun etukäteen, jotta osaamme varata paikan katsomosta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIb6DyM4sooIpFmaiyrbdkNAyoTQmCBgdIaPumFvSjw5VJIQ/viewform

 

Go to Top