Jymy julkaisi keväällä JYMYTEKEVÄISYYS nimellä kulkevan kampanjan, jossa tavoitteena oli muun muassa saavuttaa 17 kotiottelua ilmaistapahtumiksi. Näin kauden alla on hyvä aika kertoa, missä tavoitteen osalta mennään tällä hetkellä, ja miten kampanja on otettu vastaan kesän aikana käydyissä neuvotteluissa.

”JYMYTEKEVÄISYYS -kampanja on ollut tähän mennessä onnistunut. Kampanja on koettu uudenlaisena näkökulmana tarkastella tämän hetken urheilutapahtumaa. Ajatusta on kuvailtu innovatiiviseksi tavaksi lähestyä tämän hetken tilannetta pääsarjatason urheilun kohdalta. Ehkä mikä itselle erityisesti on jäänyt mieleen, on ollut yhteiskunnallisen hyvän -näkökulma. Ajatus ja ideologia on ollut nimenomaan tähän painottuva, mutta tarvitsi itseäni viisaampia sanoittamaan tämä tarkoitetulla tavalla”, kertoo Jymyn edustaja Jiri Kirsilä.

”Tähän mennessä voimme jo nyt ylpeänä todeta, että tulevalle kaudelle on varauksessa 11 ottelua, sekä kahden ottelun osalta on jo toinen kumppanuuspuolikas varattuna. Yhteisiä keskusteluita yritysten kanssa on saatettu käydä useitakin tunteja kampanjan tiimoilta, sillä innostus ottelutapahtuman mahdollistamisesta kaikille on ollut mieleenpainuvaa. On haluttu tuottaa hyvää silloinkin, kun sitä ei ole pyydetty. Vaikka tämän hetken tilanne taloudellisella puolella on haastava sektorista riippumatta, ovat mukaan lähteneet useiden eri alojen yritykset ja tahot.”

Kirsilä jatkaa; ”Esimerkiksi ensi vuoden puolella pelattavista seitsemästä kotiottelusta on tällä hetkellä varauksessa kuusi. Vastaavasti neuvotteluita on edelleen käynnissä jäljellä olevista peleistä. Olemme tarjonneet mahdollisuutta myös puolikkaaseen ottelukumppanuuteen, jolloin esimerkiksi kahdella eri yrityksellä on mahdollista tarjota ottelu kaikille. Kampanjaa jatketaan edelleen, ja ottelukohtaisesti edetään kampanjan tiimoilta.”

Nurmon Jymyn kausi alkaa perjantaina 13.9. Nurmohallilla kello 18:30 LASB:ia vastaan. Ottelutapahtuman kaikille on tällöin mahdollistamassa INTERSPORT. Pelit jatkuvat heti seuraavana lauantaina 16:00 FBC Turkua vastaan Nurmohallilla, jonka ottelutapahtuman mahdollistaa Panostus Pekka Saarela sekä PK-Myynti.

Teksti: Jiri Kirsilä

Kuva: Anita Jokilehto