Tänään on aika toivottaa takaisin kotiin peräti viisi Jymykasvattia / -taustaista pelaajaa, lämpimästi tervetuloa Joona Luukko, Jussi Lassila, Justus Ranta, Aleksi Ojanperä sekä Eetu Manninen. Nämä nuoret miehet tulevat taistelemaan lujasti paikoista liigakentillä tulevalla kaudella ja on äärimmäisen hienoa, että pelaajat näkevät uransa tässä vaiheessa Jymyn parhaana vaihtoehtona kehittymiselleen.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho 💬
”Viime kauden vaativasta 33 pelin runkosarjasta oppineena, meillä oli selkeä visio kasvattaa joukkueen runkoa, ja on upeaa saada Jymykasvatteja / -taustaisia pelaajia takaisin.

Justus ja Joona treenasivat meidän mukana jo aika paljon viime kaudella. Mielenkiintoista nähdä miten vuosi Classicin organisaatiossa on kehittänyt Eetua. Aleksi on päässyt tosi hyvin treenaamiseen kiinni ja Jussin laadukkaan laukauksen tuntevat kaikki. Kaikki ovat tulleet hyvällä energialla mukaan ryhmään heti ensimmäisestä treenistä lähtien.”

Joona Luukko 💬
”Huippufiilikset sopparista sekä tulevasta kaudesta. Mahtavaa palata omaan kasvattajaseuraan, jossa huippupuitteet kehittää omaa tekemistä sekä ottaa ensiaskeleita liigajoukkueen mukana sekä liigakentillä.”

Jussi Lassila 💬
”Hyvillä fiiliksillä takaisin Jymyyn. Tuttu organisaatio muutaman vuoden takaa, joten tiedän, että valmiudet kehittyä pelaajana on mitä parhaimmat. Odottavaisilla mielillä painamaan kesällä duunia joukkueen kanssa ja sitä kautta valmiina kohti tulevaa F-Liiga kautta.”

Justus Ranta 💬
”Mukava palata takaisin Jymyyn. Jymy on itselleni tässä kohtaa hyvä mahdollisuus kehittyä ja ottaa askeleita urheilijana eteenpäin. Hyvät ja odottavat fiilikset tulevasta. Toivotaan, että vältytään loukkaantumisilta ja Päästään nauttimaan peleistä.”

Aleksi Ojanperä 💬
”Todella hienoa palata takaisin sinisiin väreihin 💙 Jymyssä on hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana.”

Eetu Manninen 💬
”Hienoa palata takaisin Seinäjoelle ja Jymyyn. Viimekauden aikana pääsin kehittymään uudessa ympäristössä niin pelaajana kuin ihmisenäkin ja Jymy tarjoaa tällä hetkellä parhaan mahdollisuuden jatkaa kehittymistä. Innolla odotan tulevaa kautta!”

Maalivahdit:
Hanousek Martin (FBC Štíři České Budějovic)
Karjalainen Aki
Pokela Matias

Puolustajat:
Puntanen Eetu
Ranta Justus (Mailattomat)
Saarela Miko (Koovee)
Saari Arttu
Sariola Eetu
Soininen Mirko
Vaarala Kalle

Hyökkääjät:
Hakala Tommi
Hankkio Jari
Kauppila Oskari
Kortesluoma Jesse
Lassila Jussi (Mailattomat)
Luukko Joona (Mailattomat)
Manninen Eetu (Mailattomat)
Mäenpää Matias
Nyman Elias
Ojanperä Aleksi (Mailattomat)
Siegfried Noé (Floorball Thurgau)
Vaarala Karri (LNM)
Virtanen Jasper
Äijälä Eemil (LNM)
Äijälä Niklas