Lauantaina pelattiin F-liigaa Nurmohallilla tyhjille katsomoille ja Jymy pystyi haastamaan hyvin Oilersin, mutta vieraat karkasivat kolmannessa erässä selvään voittoon.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Jymy – Oilers 3-8 (0-2, 1-2, 2-4)

Ensimmäiseen erään Jymy lähtee todella hyvällä pelillä mukaan ja haastaa hyvin yhden liigan kärkijoukkueista. Peli on tasaista ja Jymyllä on hyviä paikkoja iskeä pelin avausmaali. Oilers pääsee kokeilemaan ylivoimalla kuuden minuutin pelin jälkeen ja Markus Markkola viimeistelee todella hienolla laukauksella ja peli on 0-1. Ylärimaa lähemmäksi Jymy ei ensimmäisessä erässä pääse ja Oilers onnistuu vielä erän loppupuolella kasvattamaan johtooan 0-2 Justus Kainulaisen maalilla.

Hannu Palomäki oli Jymyn tehokkain Oilersia vastaan. Kuva: Anita Jokilehto.

Toiseen erään Oilers saa hyvän alun ja Justus Kainulainen pääsee iskemään erän alkupuolella Oilersin kolmannen maalin. Edelleen Jymy on hyvin pelissä mukana ja saa rakennettua hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ole tarpeeksi hyvää. Erän puolessa välissä Jymy pääsee kokeilemaan ylivoimaansa ja lopulta Oilersin harhasyötön päätteeksi Hannu Palomäki pääsee iskemään kavennusmaalin. Jälleen hyvä erä Jymyltä, mutta Oilersin maalinteko on kliinisempää ja vierasjoukkue iskee erän lopulla lukemiksi 1-4 ja tässä tilanteessa mennään toiselle erätauolle.

Kolmannen erän alkupuolella tilanne repeää vierasjoukkueen hyväksi, kun Oilers rankaisee paikoistaan hyvin ja viiden minuutin pelin jälkeen tilanne jo 1-7 Oilersille. Jymy pääsee jälleen kokeilemaan ylivoimalla ja Tommi Hakala iskee 2-7 kavennus maalin Hannu Palomäen syötöstä. Reilu minuutti tästä ja Oilers saa rangaistuslaukauksen, josta Jesper Silvonen iskee varmasti pallon ohi Roope Mutkan. Pelin viimeinen maali nähdään Oilers päädyssä, kun Joona Kukko syöttää maalin eteen Matias Mäenpäälle, joka iskee pallon maaliin ja loppulukemiksi saadaan 3-8.

Kokonaisuudessaan Jymyltä hyvää taistelua ja pelissä oltiin hyvin mukana kaksi erää, mutta kolmannessa erässä Oilersin tehokas viimeistely varmisti täydet kolme pistettä vieraille. Tehottomuus oli selkeästi Jymyn ongelma kohta, kun tarvittavat maalipaikat saatiin kuitenkin luotua.

”Hyvä esitys joukkueelta 40 minuuttia, mutta maalinteko on tällä hetkellä enemmän ja vähemmän toivomista, kuin päättämistä. Nyt pala tai pari kinkkua, jonka jälkeen voittokantaan kiinni.” Näin kommentoi Jymyn tehokkaimpana pelissä esiintynyt Hannu Palomäki.

Nyt joukkue siirtyy pikkuhiljaa joulun viettoon ja pelit jatkuvat heti joulun jälkeen 27.12. Helsingissä EräViikinkien vieraana. Seuraava kotiottelu pelataan 9.1. Tiikereitä vastaan Nurmohallilla. Tilannetta koronarajoituksista seurataan ja tiedotetaan, kun asia varmistuu yleisörajoituksien osalta.