Jymyn maaliruisku Erik Härkönen on tehnyt joukkueen kanssa jatkosopimuksen! Kokeneen Härkösen jatko tuo Jymylle huipputärkeää kokemusta sekä valtavan pelotteen hyökkäyspäähän. Myöskään Salibandyliigan ja Nurmohallin yleisö eivät varmastikaan pistä pahakseen todella viihdyttävän ja taitavan Härkösen esiintymisestä jälleen liigakentillä.

Vuonna 1987 syntynyt Härkönen iski viime kaudella Divarin runkosarjassa tehot 33+13=46 ja kesken jääneissä pudotuspeleissä hän esiintyi kolmessa ottelussa tehoilla 3+2=5. Salibandyliigaa mies on pelannut SPV:n & SalBan riveissä 221 runkosarjan ottelua keräten niissä tehot 125+53=178.

Erik Härkönen nähdään sinisessä paidassa myös tulevalla liigakaudella. Kuva: Anita Jokilehto.

SPV:n riveissä kolmea Suomen mestaruutta juhlinut Härkönen saapui Jymyyn viime kaudeksi Sveitsiläisen Tigers Langnaun riveistä.

Härkönen itse kertoo jatkavansa hyvillä mielin Jymyssä.
”Hyvät on fiilikset jatkosopimuksesta. Oli yllättävän helppo päätös jatkaa vielä pelaamista. Joukkueen kasaaminen on hyvällä mallilla, joten innolla odotan tulevan kauden alkua!”

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho on erittäin tyytyväinen Härkösen jatkoon.
”Eki oli meidän korkean profiilin hankinta menneelle kaudelle. Mies osoitti olevansa puhdas ammattimies. Loistavaa, että hän jatkaa joukkueessa ja on yhtenä kokeneena johtamassa meitä liigan haasteisiin. Ekin tapaisia maalitykkejä tarvitaan ja hänen persoonansa tuo yhden lisämausteen meidän loistohenkiseen ryhmäämme.”

Osta nyt kausikortti Jymyn salibandyliigan kotiotteluihin!!!

Nurmon Jymyn julkistetut pelaajasopimukset
Tilanne 16.4.2020, suluissa edellinen seura ellei Jymy.

Maalivahdit
Ossi Lallukka

Puolustajat
Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)

Hyökkääjät
Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)
Didrik Lillas (Blue Fox)
Petteri Hämäläinen (SPV-A)
Erik Härkönen